.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 10:24

ΚTM - Επανανεμφάνιση του νέου 990 Duke

Η επιστροφή στα 990 κυβικά θα γίνει μέσω του δικύλινδρου σε σειρά LC8c που φαίνεται πως μεγαλώνει για μια ακόμη φορά.

Η πολυπληθής οικογένεια των Duke ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα νέο μέλος, καθώς οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το αμερικανικό Cycle World έρχονται σε συνέχεια παλαιότερων διαρροών από τη μοτοσυκλέτα σε δοκιμές.

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή, η ΚΤΜ φέρεται να έχει μεγαλώσει τον δικύλινδρο σε σειρά LC8c για δεύτερη φορά, ανεβαίνοντας στα 990 cc, μετά τη μετάβαση από τα 790 στα 890.

ktm 990 duke spy 1

Ωστόσο η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα, εκτός από τον νέο κινητήρα, φαίνεται πως έχει πολλά νέα στοιχεία, όπως το ψαλίδι.

Η εξάτμιση έχει κατέβει χαμηλά, σε αντίθεση με το 890 Duke, ενώ διαφορετικές είναι και οι μπροστινές δαγκάνες φρένων.

Η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας είναι ίδια με αυτή που είδαμε στις φωτογραφίες του Ιανουαρίου 2022, με πολλές γωνίες και το δίδυμο των κάθετα τοποθετημένων μικρών προβολέων που αλλάζει εντελώς το πρόσωπο του νέου Duke.

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν αποκλείεται αυτή να μην είναι η τελική μορφή της μοτοσυκλέτας, μιας και πράγματι αυτό το φωτιστικό σώμα μπροστά δείχνει λίγο “πρόχειρο” αφήνοντας ακάλυπτα τα όργανα. Ενδεχομένως να λείπουν κάποια κοσμητικά στοιχεία, όπως λ.χ. ένα μικρό μασκάκι, ή απλά να μπήκε εκεί για να μας βάζει να γράφουμε αναλύσεις και γνώμες περί εμφάνισης, για να έρθει τελικά η έκδοση παραγωγής με τον χαρακτηριστικό τριγωνικό προβολέα της ΚΤΜ.

Πηγή φωτογραφιών: Bernhard M. Hohne/BMH Images

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 10:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon