.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 15:03

KTM 790 Cafe Racer Concept από την SKK AutoDesign

Η ινδική SKK AutoDesign παρουσίασε ένα ψηφιακά επεξεργασμένο KTM 790 Café Racer Concept, με καθαρές όμορφες γραμμές που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας.

Το design είναι δουλειά του Sreejith Krishnan Kunjappan, ο οποίος συμπεριέλαβε κα τον προβολέα από τα 1290 στη μοτοσυκλέτα, χαρίζοντας της ένα bikini fairing, ζελατίνα και κλιπόν στο τιμόνι.

Η μοτοσυκλέτα του Ινδού σχεδιαστή είναι μονόσελη, έχει καρίνα, και ένα πανέμορφο όσο και ιδιαίτερο τελικό εξάτμισης, που μάλλον φέρνει πιο πολύ στο στιλ «Simple.Progressive» της Husqvarna, παρά στην ΚΤΜ.

Όσον αφορά στην αιχμηρή πορτοκαλί λωρίδα στο φέρινγκ, αυτή εμπνέεται από το αρχαίο ινδικό πολεμικό μαχαίρι Katar που μπορούσε να διαπεράσει την πανοπλία των αντιπάλων.

Προσεγμένο design, αν και όπως μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί μάλλον πιο εύκολα θα βλέπαμε μια τέτοια café racer πρόταση στα χρώματα της Husqvarna, παρά στης ΚΤΜ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 15:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon