.
Κατηγορία KTM
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 14:28

KTM 1290 Super Duke R 2020 – Νέες “spy” φωτογραφίες, πολλές οι αλλαγές!

Το ότι η KTM εξελίσσει εδώ και καιρό το νέο 1290 Super Duke R, είναι γνωστό, το Bikeit είχε εξασφαλίσει αποκλειστική φωτογραφία από τις δοκιμές του στην Αυστρία τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ πριν από ένα μήνα (Ιούνιος 2019) είχαμε ένα σετάκι από “spy” φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις Άλπεις.

Τώρα το morebikes επανέρχεται στο θέμα με νέες φωτογραφίες, μερικές εκ των οποίων απεικονίζουν την τελική / ολοκληρωμένη μορφή της μοτοσυκλέτας. Πολλά είναι αυτά που αλλάζουν λοιπόν στη νέα έκδοση, με αρχή την σχεδίαση, η οποία να μεν ακολουθεί τα γνωστά γωνιώδη πρότυπα της σχολής KISKA αλλά παρουσιάζεται διαφοροποιημένη στα σημεία, ειδικά στην ουρά και στις πλαϊνές προεκτάσεις – καλύμματα του ρεζερβουάρ.

Το πλαίσιο είναι επίσης διαφορετικό, με πιο περιορισμένη δικτύωση στον χώρο, ενώ το υποπλαίσιο είναι εντελώς νέο και μάλλον πρόκειται για μια κατασκευή συνθετικών υλικών, που αντικαθιστά το ατσάλινο χωροδικτύωμα.

Η εξάτμιση, τόσο το τελικό, όσο και η διαδρομή της, έχουν επίσης αλλάξει, ενώ και το μονόμπρατσο ψαλίδι είναι επανασχεδιασμένο, με το μεγάλο νέο να είναι η ύπαρξη μοχλικού συστήματος πλέον στην πίσω ανάρτηση, σε αντίθεση με την “ξερη” PDS συνδεσμολογία / έδραση της τωρινής έκδοσης της μοτοσυκλέτας.

Σε ότι αφορά στον κινητήρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός θα συμμορφώνεται με τις Euro 5 προδιαγραφές, με την απόδοση του να παραμένει όμως στα ίδια επίπεδα (174 ίπποι).

Ένα νέο επίσης στοιχείο, είναι η μεγαλύτερη TFT οθόνη του πίνακα οργάνων, η οποία απ΄ότι ακούγεται θα είναι επαφική αλλά αυτό δεν μπορεί φυσικά να επιβεβαιωθεί μέσω των φωτογραφιών.

Το νέο 1290 Super Duke R, αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στο Μιλάνο, στην έκθεση EIMCA 2019, τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 14:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon