.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 10:33

Αποκλειστικό – Δείτε πρώτοι το νέο KTM 1290 Super Duke 2019!

Έτοιμο για παραγωγή, θα παρουσιαστεί στις φθινοπωρινές εκθέσεις

Το Bikeit! εξασφάλισε και σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα φωτογραφίες από το νέο KTM 1290 Super Duke 2019, στην τελική του μορφή, όπως θα μπει στην παραγωγή. Η μοτοσυκλέτα φωτογραφήθηκε στην Αυστρία, σε διαδικασία δοκιμών, όπου τρεις διαφορετικές εκδόσεις της βρίσκονταν στον δρόμο με αναβάτες, οδηγούς εξέλιξης της KTM.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. το μοντέλο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης του, με την μορφή του να έχει οριστικοποιηθεί. Σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, βλέπουμε αρκετές αλλαγές, με σημαντικότερη αυτή του νέου πλαισίου, το οποίο παραμένει χωροδικτύωμα, με τις ατσάλινες δοκούς να έχουν όμως εντελώς διαφορετική δικτύωση.

ktmspy 2

Διαφορετική είναι και η διαδρομή που ακολουθεί η εξάτμιση, με μια παράλληλη ως προς το έδαφος διαδρομή, κάτω από τον κινητήρα. Τα τελικά των εξατμίσεων στις μοτοσυκλέτες ήταν τα μόνα στοιχεία που είχαν ένα εργοστασιακό – αφινίριστο look, πράγμα που σημαίνει ότι οι δοκιμές ίσως να αφορούσαν ακριβώς σε αυτά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το νέο 1290 Super Duke θα είναι Euro 5 – ready.

ktmspy 1

Ένα άλλο στοιχείο που φαίνεται να έχει αλλάξει, είναι η ουρά, όπου πλέον δεν έχουμε ένα… απροκάλυπτα γυμνό και σε κοινή θέα υποπλαίσιο – χωροδικτύωμα αλλά κάτι που φαίνεται σαν πλαστικά… και λέμε “σαν πλαστικά”, καθώς η KTM είναι γνωστή για την εφαρμογή μονοκόκ πλαστικών υποπλαισίων σε μοτοσυκλέτες της.

Τέλος, μικρές αλλαγές έχουμε στην σχεδίαση των πλαϊνών πλαστικών προεκτάσεων στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ, ενώ διακρίνεται ξεκάθαρα στην θέση του πίνακα οργάνων, μια μεγάλη TFT οθόνη.

Το νέο KTM 1290 Super Duke, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα, σε κάποια από τις φθινοπωρινές εκθέσεις, στην Κολωνία τον Οκτώβριο ή στο Μιλάνο, τον Νοέμβριο.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 10:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM 790 Duke R - Spy pics KTM 450 SX-F Herlings Replica »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon