.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 13:17

KTM 450 SX-F Herlings Replica

Γιορτάζοντας έναν σπουδαίο πρωταθλητή

Δεν έχει προλάβει καλά-καλά να στεγνώσει η σαμπάνια που έρρευσε άφθονη στο κυριακάτικο βάθρο του Ολλανδικού MXGP στο Assen, εκεί όπου o Jeffrey Herlings κατέκτησε ως rookie τον τίτλο της μεγάλης κατηγορίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Προερχόμενος από μια κυριαρχική χρονιά στην ΜΧ2, όπου πέρυσι είχε αναδειχθεί πάλι πρωταθλητής, φέτος ο Ολλανδός σάρωσε τα πάντα στην πρώτη του χρονιά με το 450, κατακτώντας το απόλυτο των βαθμών σε 14 από τους 19 ως τώρα αγώνες και άφησε πίσω του έναν τεράστιο αντίπαλο, τον Antonio Cairoli των εννιά παγκόσμιων τίτλων ΜΧ.

03 KTM 450 SX F HERLINGS REPLICA

Η ΚΤΜ αποφάσισε να γιορτάσει την απόλυτη επικράτησή της στο Παγκόσμιο ΜΧ – Herlings και Cairoli αποτελούν την εργοστασιακή ομάδα που εξασφάλισε τις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος – παρουσιάζοντας μια σπέσιαλ ρέπλικα του νέου πρωταθλητή, βασισμένη στο 450 SX-F με το οποίο διέλυσε τον ανταγωνισμό.

Σε μια ειδική εκδήλωση που έγινε σήμερα στο Valkenswaard, στην Ολλανδία, η ΚΤΜ απεκάλυψε τη συλλεκτική μοτοσυκλέτα, η οποία θα διατεθεί μόνο στην ευρωπαϊκή αγορά σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.

ktm 450 herlings 1

Το σπεσιαλάκι αυτό περιλαμβάνει Factory τροχούς με ανοδιωμένα κέντρα, Factory τιμονόπλακες, συνθετική ποδιά κινητήρα, σέλα Factory με λογότυπο Selle Dalla Valle, κάλυμμα μπροστινής δισκόπλακας και πορτοκαλί γρανάζι πίσω. Φυσικά η ρέπλικα είναι διακοσμημένη με όλα τα γραφικά του Herlings, συμπεριλαμβανομένου και του νέου του numberplate με τον άσο σε περίοπτη θέση.

“Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν μου είπαν πως θα υπάρξει μια ΚΤΜ 450 SX-F Herlings Replica. Είμαι με την ΚΤΜ σε ολόκληρη την καριέρα μου και έχουμε δουλέψει μαζί στις δύσκολες εποχές, αλλά και έχουμε πανηγυρίσει πολύ μαζί. Είμαστε μια οικογένεια, όχι μόνο στο paddock, αλλά και πίσω στην Αυστρία, γι’ αυτό και αυτή η μοτοσυκλέτα είναι πολύ ξεχωριστή για μένα. Αυτή η χρονιά ήταν απίστευτη για μας με τα αποτελέσματα που καταφέραμε, ακόμη και τον τραυματισμό μου κατάφερα να ξεπεράσω και να γυρίσω για να πάρω τον τίτλο. Το να το κάνω μπροστά στο κοινό της πατρίδας μου ήταν υπέροχο. Είναι τιμή μου που εκεί έξω θα υπάρχει μια μοτοσυκλέτα σαν την αγωνιστική μου. Ελπίζω οι πελάτες να την απολαύσουν,” δήλωσε ο πανευτυχής Jeffrey Herlings.

ktm 450 herlings 7

Η νέα αυτή Factory replica θα είναι διαθέσιμη στο Ευρωπαϊκό δίκτυο της ΚΤΜ από τον Ιανουάριο του 2019, οπότε οι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε να ενημερωθείτε.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 13:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon