.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 16:59

ΚΤΜ – Σε δοκιμές το 790 SMC… ή μήπως είναι SMT;

Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας της KTM, δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει το δυναμικό της εφαρμογής του σε νέα μοντέλα κατά πως φαίνεται, αφού ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε μια μοτοσυκλέτα των αυστριακών σε διαδικασία δοκιμών, η οποία και έφερε το “790” μοτέρ.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στο αρχικό στάδιο των δοκιμών, με το κοστούμι της να έχει τοποθετηθεί πρόχειρα, αποτελώντας συρραφή διαφόρων τμημάτων.  Η κατανομή των όγκων μαρτυρά βέβαια πως το 790 Duke, θα πρέπει να είναι ο κύριος δωρητής των τμημάτων που συνθέτουν αυτό το πρωτότυπο.

Το ψηλό φτερό μπροστά και η απουσία μάσκας ή fairing, καταδεικνύει ότι πρόκειται για ένα “megamoto” τύπου μοντέλο, δηλαδή ένα 790 SMC, χωρίς βέβαια αυτό να “κλειδώνει” ως μοναδική επιλογή. Γράφουμε και πάλι ότι η μοτοσυκλέτα φαίνεται να βρίσκεται σε αρχικό στάδιο δοκιμών και η KTM, θα μπορούσε να αξιοποιήσει την συγκεκριμένη πλατφόρμα κινητήρα – πλαισίου ως 790 SMC, 790 SMT και ακόμα και ως 790 GT.

Πηγή: Motorrad 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 17:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon