.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 17:44

ΚΤΜ 1290 Super Adventure 2020 spy pics

Η επόμενη ανανέωση έρχεται

Δεν προλάβαμε καλά-καλά να δούμε όλα τα νέα μοντέλα του 2019 από τις δύο μεγάλες διεθνείς εκθέσεις και ήδη ασχολούμαστε με τη γκάμα του 2020. Η ΚΤΜ φαίνεται πως τρέχει αυτή τη στιγμή την εξέλιξη του μεγάλου της Adventure, 1290, το οποίο συνελήφθη από τον αδιάκριτο φωτογραφικό φακό εν μέσω δοκιμών.

Μάλιστα, η δημοσίευση αναφέρει πως η μοτοσυκλέτα συνελήφθη να δοκιμάζεται δίπλα σε ένα BMW R 1250 GS, σε μια κίνηση που δε θα έπρεπε να μας παραξενεύει καθόλου αφού εδώ είναι ο αφρός της κατηγορίας και τα δύο Ευρωπαϊκά εργοστάσια των γειτονικών χωρών βρίσκονται σε άμεσο ανταγωνισμό σε αρκετά πεδία.

WEB SB17881

Για το νέο 1290 Super Adventure δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες ως τώρα, οπότε μένουμε στα όσα μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες. Εκεί λοιπόν προσέχουμε τα επανασχεδιασμένα πλαστικά της μοτοσυκλέτας, ακολουθώντας μια λογική που πάντως δεν ξεμακραίνει από το τρέχον σχέδιο.

Το μπροστινό τμήμα, που εντοπίζουμε τις εμφανέστερες αλλαγές, έχει νέα πλαϊνά που καλύπτουν περισσότερο τον κινητήρα, ενώ το μούτρο μοιάζει να έχει έρθει πιο κοντά στο τιμόνι.

WEB SB17890

Όσον αφορά στα φωτιστικά σώματα, εδώ η απουσία τους θα μπορούσε να προϊδεάσει για κάτι εντελώς νέο, αλλά με το σχήμα που έχει μάλλον θα ποντάραμε πως διατηρείται το χαρακτηριστικό τριγωνικό σχέδιο της ΚΤΜ. Απλά εδώ μοιάζει να φοριούνται πλαστικές μακέτες στη θέση του προβολέα και το φως που έχει προστεθεί στο κέντρο πιθανότατα εξυπηρετεί τη νόμιμη κίνηση σε δημόσιους δρόμους για αυτό το συγκεκριμένο μουλάρι δοκιμών.

WEB SB17944

Ενδιαφέρον προκύπτει και για το μεταλικό κουτί που εδράζει πίσω αριστερά στη μοτοσυκλέτα και το οποίο είναι αρκετά μυστηριώδες για να ιντριγκάρει. Μια εικασία θα έβαζε εκεί το ρεζερβουάρ καυσίμου, αν και δε δίνουμε και πολλές πιθανότητες να ισχύει αυτό το σενάριο και στην τελική έκδοση παραγωγής. Καλύτερα όμως να αποφύγουμε τις μαντεψιές στα τυφλά, καθώς θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε από μια σειρά διαφορετικών πραγμάτων, στην πλειοψηφία τους προσωρινά για τις ανάγκες της δοκιμής - όπως πρόσκαιρη θέση για το καύσιμο ενόσω δοκιμάζονται διάφορα πλαστικά που επηρεάζουν την εργονομία της θέσης οδήγησης, ηλεκτρονικά όργανα μετρήσεων κ.ο.κ.

Πηγή: More Bikes

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 17:45

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon