.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 16:20

KTM 390 Adventure Spy Pics

Νέο σετάκι φωτογραφιών με την μοτοσυκλέτα σε ολοκληρωμένη μορφή

Ένα νέο set κατασκοπικών φωτογραφιών δημοσίευσε το Rushlane πριν από λίγες μέρες, στις οποίες και απεικονίζεται το KTM 390 Αdventure σε στάδιο δοκιμών. Παρά το “βαρύ” καμουφλάζ, η μοτοσυκλέτα φαίνεται να έχει προχωρήσει αρκετά στην εξέλιξη της, πλησιάζοντας πολύ κοντά στην τελική της μορφή.

Όπως είναι γνωστό, το μοντέλο θα βασίζεται στο 390 Duke, φέροντας το πλαίσιο και τον κινητήρα αυτού. Σε ότι αφορά στο μοτέρ όμως, θα πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές, προκειμένου να αυξηθεί η ροπή στο χαμηλό και μεσαίο φάσμα της λειτουργίας του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αλλαγές θα υπάρχουν και στην κλιμάκωση των σχέσεων του 6-τάχυτου κιβωτίου.

ktm 390 adventure spied india first time launch 1

Αν υπάρχει μια μοτοσυκλέτα αυτή την στιγμή στην γκάμα της KTM, με την οποία το 390 Adventure θα έχει κοινά σχεδιαστικά στοιχεία, αυτή είναι –τουλάχιστον όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες- το 790 Adventure.

Το νέο μοντέλο θα φέρει κοντή ζελατίνα πάνω από την χαρακτηριστικό για KΤΜ πλέον σύνολο μάσκας – προβολέα (LED) , ενώ πίσω από αυτό το στοιχείο, θα βρίσκεται μια έγχρωμη TFT οθόνη.

ktm 390 adventure spied india first time launch 2

Το πιρούνι, θα είναι όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες, αναστραμμένο και σύμφωνα με το Rushlane, ρυθμιζόμενο, χωρίς να αναφέρεται ακριβώς σε ποιες παραμέτρους.

Οι ζάντες είναι χυτές αλουμινένιες και φέρουν ελαστικά διττής χρήσης. Δεδομένου του ότι έχουν υπάρξει παλαιότερες κατασκοπικές φωτογραφίες που απεικονίζουν του 390 Adventure με 21” αλλά και 19” ακτινωτούς τροχούς, μάλλον πάμε για δύο εκδόσεις, “απλή” και “R”, με την δεύτερη να έχει πιο χωμάτινο προσανατολισμό.

Πηγή: Rushlane  




Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 16:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM 450 SX-F Factory 2019 ΚΤΜ 1290 Super Adventure 2020 spy pics »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon