.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 12:05

KTM 790 Adventure – Nέες κατασκοπικές φωτογραφίες

 

Συνεχίζεται η εξέλιξη του, νέα στοιχεία σε σχέση με το πρωτότυπο

 

Μπορεί η ΚΤΜ να παρουσίασε τον Νοέμβριο του 2017 το πρωτότυπο 790 Adventure R στο Μιλάνο, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζεται η εξέλιξη στο μοντέλο παραγωγής,  το οποίο πρόσφατα συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός σε δοκιμές.

ktm adv spy 1

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες αυτές, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με την μοτοσυκλέτα που αποκαλύφθηκε στην EICMA. Χαμηλό μπροστινό φτερό, ψηλή ζελατίνα πάνω από την μάσκα, διαφορετικό τελικό εξάτμισης και δισκόπλακες χωρίς “wave” διαμόρφωση στην περιφέρεια τους, είναι οι διαφορές που εντοπίζονται άμεσα, ενώ μια πιο προσεκτική ματιά, βλέπουμε ότι έχουν τοποθετηθεί και πρόσθετα “πολιτικής χρήσης” στοιχεία, όπως φλας και μαρσπιέ συνεπιβάτη.

ktm adv spy 2

Το ερώτημα βέβαια είναι, αν αυτό που βλέπουμε αποτελεί την “R” έκδοση, την εξέλιξη δηλαδή του πρωτότυπου όπως θα παρουσιαστεί στην παραγωγή ή αν πρόκειται για μια νέα έκδοση με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

ktm adv spy 3

Μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν αυτή την στιγμή… θα ακολουθήσει άραγε η KTM την φιλοσοφία της BMW και της Triumph, που στα On-Off / Adventure  μοντέλα τους σε αυτή την τάξη κυβισμού, έχουν δυο εκδόσεις, μια με 21” μπροστινό τροχό και χωμάτινο προσανατολισμό και μια με τροχό 19”, για την άσφαλτο;

Μήπως από την άλλη έχει δύο μοντέλα με 21” τροχό, το R και μια πιο τουριστική – adventure  έκδοση;   

Οι απαντήσεις, προσεχώς… το σίγουρο είναι ότι η είσοδος της KTM στην κατηγορία θα είναι –όπως συνήθως- “εκρηκτική” και εντυπωσιακή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 12:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM Super Duke GT 2019 KTM EXC 2019 - Ανανέωση στα σημεία »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon