.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 13:38

KTM – Aνανέωση 1290 Super Duke GT

 

Η πιο “καθαρή” κατασκοπική φωτογραφία

 

Η επερχόμενη ανανέωση του 1290 Super Duke GT της KTM, είναι γνωστή και τον Δεκέμβριο (2017) είχαμε δημοσιεύσει ένα σετάκι κατασκοπικών φωτογραφιών μαζί με όσες πληροφορίες υπήρχαν διαθέσιμες.

Μια νέα φωτογραφία, υψηλής σχετικά ανάλυσης και πολύ ευκρινής κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και είναι –προς το παρόν- ότι πιο “καθαρό” υπάρχει σε καταγραφή αυτής της μοτοσυκλέτας, η οποία φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών.

KTM1290SuperDukeGT SpyN

Σε σχέση με τις προηγούμενες φωτογραφίες, δεν έχει αλλάξει κάτι, πέραν του ότι απουσιάζει η βαλίτσα – θήκη στην θέση του συνεπιβάτη, η οποία προφανώς φιλοξενούσε καταγραφικά όργανα για τις ανάγκες των δοκιμών.

Κυριότερες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, η επανασχεδίαση του μπροστινού μέρους με νέα μάσκα, προβολέα, ζελατίνα και πλαϊνά πλαστικά. Μπορεί να μην φαίνεται ούτε να υποδηλώνεται με κάποιο άλλο τόπο, όμως είμαστε σίγουροι ότι ο πίνακας οργάνων θα έχει αντικατασταθεί από έγχρωμη οθόνη TFT… εδώ έχουν TFT τα Duke 125, δεν θα έχει αυτό;

Κατά τα άλλα, δεν παρατηρούνται -τουλάχιστον οπτικά- κάποιες άλλες αλλαγές. Αναρτήσεις (ημιενεργητικές) και φρένα φαίνονται ίδια και αυτό ισχύει και για όλη την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα, πλην του μπροστινού μέρους φυσικά. Ένα στοιχείο που απουσιάζει είναι η mini-καρίνα, η οποία βέβαια μπορεί να προστεθεί στο μοντέλο παραγωγής.

Το γεγονός ότι  το τελικό της εξάτμισης δεν έχει αλλάξει, αποτελεί μια ένδειξη ότι και η ιπποδύναμη θα έχει διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και αυτό δεν είναι καθόλου κακό ή ενοχλητικό, μιας και όσοι βρέθηκαν στην σέλα του προηγούμενου 1290 Super Duke GT, ακόμα έχουν να λένε για το “γκοτζιλογκάζι” του…

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για παρουσίαση το 2019 αλλά βλέποντας την συγκεκριμένη φωτογραφία, μάλλον θα έχουμε αποκαλυπτήρια πιο νωρίς, μέσα στην χρονιά.    

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 13:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM RC 390 R 2018 Video - KTM 790 Duke - Παρουσίαση στα Κανάρια »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon