.
Κατηγορία Italjet
Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 10:42

Italjet Dragster 500 - Ξανά κουβέντες για παραγωγή

Ε, άντε επιτέλους ρε παιδιά!...

Το Italjet Dragster 500 ήταν ένα από τα πρωτότυπα της EICMA 2022 που… τρέλανε τον κόσμο, αφού μετά από την επιστροφή της στα δρώμενα, η Italjet έδειξε… δόντια, με ένα 500άρι scooter. Τώρα κυκλοφορούν ξανά, οι φήμες για την είσοδο του Dragster 500 σε παραγωγή, σε διεθνή κανάλια ενημέρωσης.

Βέβαια, αυτές οι πληροφορίες δεν είναι νέες, αφού από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το μοντέλο, η ίδια η Italjet δήλωσε την πρόθεση της να το βγάλει στην παραγωγή. Οι κουβέντες της ιταλικής εταιρείας, αναφέρονται στο 2024 ως το έτος παρουσίασης της έκδοσης παραγωγής και ήδη απέχουμε… μία ανάσα από αυτό, ειδικά μιλώντας με τα δεδομένα ανάπτυξης ενός μοντέλου. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε, τελικά, αν η Italjet θα κάνει τις δηλώσεις της πράξη, αλλά και το πώς αυτό το τρελό σκούτερ με κινητήρα 500 κυβικών αλλά σώμα… 125αριού, θα εκτελεστεί στην πράξη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 10:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon