.
Κατηγορία Italjet
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 10:34

Italjet Dragster 559 Twin – Νέο «διαβολικό» scooter στα σκαριά από την μάρκα

Θα μας τρελάνουν παντελώς αυτοί της Italjet, αλλά... πέρα από εντυπωσιασμό στην EICMA, θα δούμε και τίποτα άλλο στην παραγωγή, άραγε -πέρα από τα μοντέλα 125 και 200 κυβικών;

Με μερικές εικόνες που δεν αποκαλύπτουν πολλά, αλλά και δεν αφήνουν περιθώρια για παρεξηγήσεις επίσης, η Italjet μας προετοιμάζει για την παρουσίαση ενός ακόμα, ακραίου scooter της, στο Μιλάνο. Έτσι, μετά το περσινό 500άρι μονοκύλινδρο τερατάκι, με το οποίο πάθαμε πλάκα πανευρωπαϊκά, τώρα... γίνεται κουβέντα για νέο και πιθανόν... δικύλινδρο τερατάκι!

Αυτή, λοιπόν, είναι η σιλουέτα του 559 Twin, ενός πιθανότατα δικύλινδρου scooter, που θα βάλει την Italjet σε ένα πολύ ιδιαίτερο γκρουπ, στο οποίο μετρημένες μάρκες είναι ή ήταν μέλη. Από τα όσα διακρίνονται από τις εικόνες, βλέπουμε ότι το νέο 559 Twin θα χαρακτηρίζεται από αυτή την γνωστή, πολύ ιδιαίτερη και ακραία, θα έλεγε κανείς, εμφάνιση Italjet -με το χωροδικτύωμα του πλαισίου αλλά και πολλά μηχανικά μέρη, σε κοινή θέα. Στα περιφερειακά, διακρίνουμε ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και monoshock πίσω, μάλιστα τοποθετημένο σχεδόν οριζόντια, με μία ιδιαίτερη διάταξη μοχλικού μόλις να διακρίνεται.

Στην φωτογραφία που απεικονίζει το εμπρός μέρος του μοντέλου, βλέπουμε μία εξίσου επιθετική προσέγγιση σχεδίασης, που σίγουρα θα έχει «αεροδυναμικά» στοιχεία να επιδείξει. Σίγουρα η εμφάνιση που βλέπουμε σε πρώτη ματιά, είναι πολύ πιο επιθετική από ότι περιμένει κανείς σε scooter, αλλά εδώ μιλάμε ούτως ή άλλως, για μία ειδική περίπτωση μοντέλου. Όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα Dragster της Italjet.

Η εταιρεία αναμένεται να ανάψει φωτιές, με τα μοντέλα της στην EICMA, ενώ μάλιστα κάνει και κουβέντες για... τιμή του νέου 559 Twin, υπαινίσσοντας ότι θα το βγάλει κάποια στιγμή σε παραγωγή! Αυτό μένει να το δούμε, διότι προς το παρόν, ακόμα... περιμένουμε το περσινό 500άρι μονοκύλινδρο. Ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις σε όλα. Μείνετε συντονισμένοι, για το ανάλογο επίσημο ντεμπούτο...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 10:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon