.
Κατηγορία Indian
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 17:05

Indian FTR Championship Edition - Γιορτάζοντας 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα Flat-Track

Η Indian γιορτάζει την κατάκτηση 5 συνεχόμενων Αμερικάνικων Flat Track Πρωταθλημάτων με ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής φορτωμένο με καλούδια, που ακούει στο όνομα FTR Championship Edition.

Μόλις 400 FTR Championship Edition θα κατασκευαστούν, ενώ 150 από αυτές θα καταλήξουν στις αγορές της Ευρώπης.

Με έμπνευση από το αγωνιστικό Flat Track μοντέλο, το FTR750, η FTR Championship Edition έρχεται με αγωνιστική βαφή, και με πλακέτα στο ρεζερβουάρ που αναφέρεται στα 5 Πρωταθλήματα.

Πέρα από τη βαφή, η limited-edition FTR διαθέτει κορυφαία εξαρτήματα όπως μια εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, carbon εξαρτήματα όπως το κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη, το μπροστινό φτερό, τα καλύμματα του φιλτροκουτιού, και η μάσκα του προβολέα.

Η μοτοσυκλέτα έρχεται κομπλέ με πλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο όπως 3 Riding Modes, wheelie control, traction control, stability control και cornering ABS.

Στα όργανα φέρει μια TFT έγχρωμη ψηφιακή οθόνη, ενώ ο υγρόψυκτος V2 κινητήρας των 1.203 κ.εκ. αποδίδει 123 hp, και 12,2 kgm ροπής.

Οι τροχοί είναι 19 και 18 ιντσών, με ελαστικά της Dunlop, το τιμόνι είναι της ProTaper ενώ στα φρένα βρίσκουμε δυο δίσκους μπροστά με ακτινικές δαγκάνες Brembo.

Θυμίζουμε πως η Indian επέστρεψε στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Flat Track το 2017, και έκτοτε έχει να επιδείξει 5 συνεχόμενους τίτλους στην μεγάλη κατηγορία. Η εταιρεία συνεχίζει να συμμετέχει και στη σεζόν του 2022, με τους Jared Mees, Briar Bauman και την Shayna Texter-Bauman.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 17:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon