.
Κατηγορία Indian
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 11:34

Indian Scout Bobber 2018

 

H Indian καταπιάνεται με το trend των Bobber

 

Μέσα από την γενικότερη τάση που επιβάλει το ρετρό και στους δύο τροχούς, οι κατασκευαστές επαναφέρουν στο προσκήνιο κατηγορίες που είχαν ξεχαστεί. 

Πιο πρόσφατο παράδειγμα η Indian, που με την “Bobber” έκδοση του Scout, μας θυμίζει τις μεταπολεμικές custom κατασκευές που χρησιμοποιούσαν ως βάση στρατιωτικές μοτοσυκλέτες και αποθέωναν το minimal. 

Αυτό είναι το Scout Bobber λοιπόν, μια μοτοσυκλέτα με λιτή σχεδίαση, “κομμένα” φτερά μπροστά και πίσω, “τροφαντό” ελαστικό μπροστά, ακόμα πιο χαμηλή σε σχέση με τις cruiser εκδόσεις και αυστηρά μονόσελη. 

Indian scout bober 2

Η απόδοση σε σχέση με τo βασικό μοντέλο Scout δεν έχει αλλάξει, ο υγρόψυκτος δικύλινδρος V των 1.133 κ.εκ. αποδίδει 94 ίππους και 9,9 kg-m ροπής, αυτό που έχει αλλάξει όμως είναι η θέση οδήγησης, με τον αναβάτη να κάθεται σε μια πιο “επιθετική” και “sport” στάση σε σχέση με τα cruiser πρότυπα. 

Σύμφωνα με τους εκπρόσωπους της Indian, το Scout Bobber απευθύνεται σε αναβάτες που θέλουν μια στυλάτη μοτοσυκλέτα, που να έχει όμως παράλληλα και δυναμικά χαρακτηριστικά, ώστε να την απολαμβάνουν όχι μόνο βλέποντας την αλλά και οδηγώντας την.
 
Η διάθεση του νέου μοντέλου της Indian στην αγορά, αναμένεται το φθινόπωρο του 2017

Indian scout bober 3

 

Indian scout bober 4

 

Indian scout bober 5

 

 

Indian scout bober 6

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 11:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Indian Chieftain Elite 2017 - Φωτό & Video Indian – Τα μοντέλα του 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon