.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 13:50

Indian Chieftain Elite 2017 - Φωτό & Video

 

Το νέο κορυφαίο μοντέλο -περιορισμένης παραγωγής- Chieftain

 

Το Indian Chieftain Elite είναι η νέα κορυφαία -και η πλέον ακριβή και ποθητή- έκδοση της σειράς Chieftain, σε εκπληκτικά βαθύ Fireglow Red Candy χρώμα. 

Όπως και με την επίσης νέα έκδοση Chieftain Limited που βρίσκεται ένα σκαλί κάτω σε τιμή και... κύρος, έτσι και η Elite διαθέτει τον νέο 19άρη μπροστινό τροχό που τη διαφοροποιεί άμεσα οπτικά από τα υπόλοιπα 2 βασικότερα μοντέλα Chieftain.

Φυσικά, μιας και μιλάμε για οπτική διαφοροποίηση, δεν θα μπορούσαμε να μη σταθούμε στο εκπληκτικό Fireglow Red Candy χρώμα το οποίο κάνει την Elite να ξεχωρίζει δραματικά από όλη την υπόλοιπη σειρά.

Το χρώμα συμπληρώνουν αρκετές βαμμένες στο χέρι λεπτομέρειες πάνω στη μοτοσυκλέτα, ενώ φυσικά υπάρχει δυνατότητα τεράστιας παραμετροποίησης της κάθε μοτοσυκλέτας, αναλόγως τα γούστα του αναβάτη, ο οποίος μπορεί να την φορτώσει με δεκάδες ακόμη επίσημα αξεσουάρ.

Τέλος το μοντέλο διαθέτει κάποια ακόμα μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως τα billet μαρσπιέ αναβάτη και συνεπιβάτη και η μεγάλη φιμέ ζελατίνα.

Στις Η.Π.Α. η Chieftain Elite κοστίζει 31.499 δολάρια ενώ θα παραχθεί ΜΟΛΙΣ σε 300 αντίτυπα!

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 13:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Indian Chieftain Limited 2017 Indian Scout Bobber 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon