.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 10:21

Honda CRF 1000L Africa Twin - Η τιμή του

 

Ανακοινώθηκε στην Αμερική

 

 

Η Honda Αμερικη΄ς ανακοίνωσε την τιμή του νέου πολυαναμενόμενου CRF 1000L Africa Twin το οποίο θα ξεκινάει στα 12.999 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο την Άνοιξη του 2016. Η τιμή αυτή αφορά στην μοτοσυκλέτα με το κανονικό κιβώτιο ταχυτήτων και το ABS ως standard ενώ η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο DCT θα κοστίζει 700 δολάρια περισσότερα, στα 13.699. Και στα δύο μοντέλα, τόσο το ABS όσο και το Traction Control - η Honda το ονομάζει HSTC - Honda Selectable Torque Control, θα μπορούν να απενεργοποιηθούν για οδήγηση εκτός δρόμου. Στην έκδοση DCT - Dual Clutch Transmission, η Honda θα προσφέρει και λεβιέ ταχυτήτων προκειμένου να προσφέρει την κλασική αλλαγή για όσους το επιθυμούν, ενώ φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή σχέσεων μέσω κουμπιών.

Τα αξεσουάρ που συνοδεύουν το νέο μοντέλο αναφέρουν μέχρι στιγμής τις πλαϊνές βαλίτες, την κεντρική βαλίτσα top box, τα θερμαινόμενα γκριπ, αλλά και την πρίζα για παροχή ρεύματος.

Οι αναρτήσεις θα έχουν διαδρομή 230 χιλιοστά για μπροστά και 220 για πίσω, ενώ η σέλα θα είναι ρυθμιζόμενη από τα 870 χιλιοστά στα 820 χιλιοστά.

Έχοντας η Honda τις χωμάτινες βλέψεις της μοτοσυκλέτας, έχει τοποθετήσει δίσκους φρένων wave, αλουμινένιους άξονες τροχών, ακτινωτούς τροχούς, αλλά και φίλτρο αέρα το οποίο αφαιρείται χωρίς εργαλεία και αφαίρεση του ρεζερβουάρ.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι ο Marketing και communications Manager της Honda Αμερικής, Lee Edmunds, δήλωσε πως η Honda έχει καταθέσει 32 πατέντες για να προστατέψει το νέο μοντέλο, σημάδι του πόσο σημαντική είναι για την εταιρία η αναβίωση του ονόματος.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 10:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon