.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 07:37

Honda ADV350, Forza 125 και Forza 350 - Νέα χρώματα για το 2024

Τρία από τα πιο δημοφιλή ευρωπαϊκά μοντέλα της Honda, ανανεώνονται με εντυπωσιακά νέα χρώματα για το 2024. [Δελτίο Τύπου]

Το ADV350 θα διατίθεται σε τέσσερις νέες, σύγχρονες αποχρώσεις: Matt Coal Black Metallic, Pearl Falcon Gray, Matt Pearl Cool White και Matt Pearl Pacific Blue.

Το ADV350, που παρουσιάστηκε το 2022, συνδυάζει την εκλεπτυσμένη αισθητική ενός premium σκούτερ, με την ικανότητα να ανταπεξέρχεται υποδειγματικά στις προκλήσεις της καθημερινότητας, πάντα με το αμίμητο adventure στυλ του. Εμπνευσμένο απευθείας από το X-ADV, το ADV350 διαθέτει ανεστραμμένο πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας, σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, πίσω αμορτισέρ με ξεχωριστά δοχεία αερίου, μεγάλη απόσταση από το έδαφος, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για δύο κράνη full-face, και επιπλέον θύρα φόρτισης USB και λειτουργία Smart Key. Η ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος και ο πίνακας οργάνων LCD ενσωματώνεται με την εφαρμογή Honda RoadSync* ώστε ο αναβάτης να παραμένει συνδεδεμένος εν κινήσει.

hnc24b.jpg

Συνδυάζοντας μοναδική σχεδίαση, πρακτικότητα και ευελιξία, το ADV350 ήταν το μοντέλο της Honda με τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία άνω των 125 κ.εκ. το 2022. Ένα χρόνο αργότερα, το 2023, η CB750 Hornet αναδείχτηκε ως το best-seller μοντέλο της Honda, με το ADV350 να ακολουθεί σε μικρή απόσταση.

Τα δύο μικρότερα μοντέλα της οικογένειας Forza ανανεώνονται επίσης, με καινούργια χρώματα για το 2024. Το όνομα Forza αποτελεί εδώ και χρόνια κραταιά δύναμη στη γκάμα μοτοσυκλετών της Honda, προσφέροντας έναν premium συνδυασμό σπορ και GT στοιχείων. Πέρυσι, τα Forza 125 και Forza 350 απέκτησαν ένα διακριτικό facelift, με νέους κομψότερους διπλούς προβολείς και εμπρός φέρινγκ εμπνευσμένα από τη ναυαρχίδα Forza 750. Και τα δύο προσφέρουν πλούσιο βασικό εξοπλισμό, όπως σύστημα Selectable Torque Control (HSTC), ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θύρα USB Type-C, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για δύο full-face κράνη, φωτισμό full LED και λειτουργία Smart Key.

hnc24a.jpg

Το Forza 125 – με συνολικές πωλήσεις πάνω 115.000 μονάδες από τότε που κυκλοφόρησε το 2015 - θα διατίθεται στη νέα απόχρωση Pearl Sienna Red, η οποία έρχεται να προστεθεί στους χρωματισμούς Matt Cynos Gray Metallic, Pearl Falcon Gray και Matt Pearl Pacific Blue, που παραμένουν από την περσινή χρονιά. Μεταξύ των προσφερόμενων επιλογών είναι το Forza 125 Special Edition, σε Matt Cynos Gray Metallic με κόκκινες ζάντες, ραφή στη σέλα, πλαίσιο πίνακα οργάνων, λογότυπα και λεπτομέρειες, μαύρα μαρσπιέ συνεπιβάτη και ανοξείδωτες πλάκες πατώματος.

hnc24c.jpg

Οι πωλήσεις του Forza 350 έχουν ξεπεράσει τις 73.000 μονάδες από τότε που παρουσιάστηκε στην Ευρώπη ως Forza 300 το 2013. Για το 24YM, θα διατίθεται στις νέες αποχρώσεις Pearl Nightstar Black και Matt Pearl Cool White, που θα πλαισιώσουν τις Matt Pearl Pacific Blue (για το 2024 περιλαμβάνει τώρα νέους μαύρους τροχούς) Matt Cynos Gray Metallic και Pearl Falcon Grey.

Και τα τρία μοντέλα παράγονται στο εργοστάσιο της Honda Italia Industriale SpA, στην Αδριατική ακτή. Το εργοστάσιο αυτό, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1971, έχει κατασκευάσει 40 διαφορετικούς τύπους μοτοσυκλετών και 30 διαφορετικά μοντέλα σκούτερ. Για να πάρετε μία γεύση από το τί γίνεται στην Atessa, επισκεφθείτε το σύνδεσμο: Honda's Italian Connection - YouTube.

Τα Forza 125, Forza 350 και ADV350 αναμένονται στην Ευρώπη το Δεκέμβριο.

*Το λογισμικό συνδεσιμότητας Honda RoadSync προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon