.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 12:01

Honda CBR 500R 2013

 

 

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες

 

 



Η επίσημη παρουσίαση της νέας Honda CBR 500 σε τρεις εκδόσεις, στην απλή CBR, στην CBR 500R, CBR 500X, θα γίνει σε λίγες μέρες στην έκθεση EICMA.

Προσιτή τιμή

Oι πρώτες φωτογραφίες εμφανίστηκαν σε ταυλανδέζικο site και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας με χωρητικότητα 469 κυβικά θα αποδίδει 54 ίππους.
Σίγουρα η Honda περιμένει πολλά από αυτή την νέα σειρά μοτοσυκλετών που βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, όπως έγινε και με τα NC 700. Σημαντική επίσης θα είναι και η αναμενόμενη τιμή αφού στο εξωτερικό τουλάχιστον, θα βρίσκεται ελαφρώς κάτω από τις 6.000euro. Αναμονή μέχρι την έκθεση EICMA όπου θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 12:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CBR 500, CB500 X, CB 500R 2013 Honda CB 500X 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon