.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 10:39

Honda Africa Twin 1100 2024 - Με τροχό 19 ιντσών εμπρός η απλή έκδοση;

Όλο και περισσότερα τα μοντέλα Adventure που αποκτούν τροχό 19 ιντσών εμπρός και η Honda Africa Twin θα είναι το επόμενο μοντέλο που ακολουθεί αυτή την νόρμα.

Πριν κάποιες ημέρες, σας μεταφέραμε την είδηση για την επικείμενη ανανέωση του Honda Africa Twin, η οποία συμπλήρωνε και ρεπορτάζ που σας είχαμε κάνει πιο νωρίς μέσα στον χρόνο. Πλέον θεωρείται πλήρως βέβαιο ότι το μοντέλο θα ανανεωθεί και τώρα κυκλοφόρησε μία ακόμη πληροφορία: Το νέο Honda Africa Twin 1100 2024 θα έχει τροχό 19 ιντσών εμπρός. Έτσι, θα γίνει αυτομάτως λίγο πιο «ασφάλτινο» και πολυχρηστικό, ακολουθώντας την τάση που επηρεάζει και άλλα μοντέλα στην κατηγορία. 

Θα μας ρωτήσετε εύλογα, δηλαδή αυτό σημαίνει το τέλος του εμπρός τροχού 21 ιντσών, που συνέβαλε στην ταυτότητα του Africa Twin μέχρι σήμερα; Πιθανότατα όχι, απλώς η Honda θα τον κρατήσει στην έκδοση Adventure Sports. Παράλληλα, στον νέο τροχό 19 ιντσών θα χρησιμοποιείται και ελαφρώς πλατύτερο ελαστικό, 110 χιλιοστών αντί 90, του τροχού 21 ιντσών. Ο πίσω τροχός, αναμένεται να παραμείνει 18 ιντσών, με ελαστικό 150/70-18”.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας άρθρο, η ροπή του κινητήρα των 1.100 κυβικών αναφέρεται ως αυξημένη για το μοντέλο του 2024, πιο συγκεκριμένα στα 11,4 kgm, αντί 10,7, ενώ περιμένουμε και μικρές αλλαγές διαστάσεων στην μοτοσυκλέτα. Περιμένουμε και περισσότερα στοιχεία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 10:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon