.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 15:03

Honda Forza 350 Dark Gravity - Έκδοση σε μαύρο και μωβ για την Ταϊλάνδη

Αναβάθμιση όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και λειτουργικά.

Για τους φίλους του Honda Forza 350 στην Ταϊλάνδη, η Honda συνεργάστηκε με την γνωστή εταιρεία αναρτήσεων Hyperpro, για την δημιουργία μιας νέας έκδοσης με ονομασία «Dark Gravity». Είναι μια έκδοση με ένα ιδιαίτερο look αλλά και σημαντική αναβάθμιση στις αναρτήσεις, η οποία θα γίνει διαθέσιμη μόνο στην Ταϊλάνδη -τουλάχιστον προς το παρόν. 

Το Forza 350 Dark Gravity, λοιπόν, είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό μωβ των αναρτήσεων Hyperpro και εννοείται, ότι ο χρωματικός συνδυασμός αυτός δουλεύει «κάργα», που θα λέγαμε με απλά λόγια. Το μοντέλο έχει επίσης και νέα αμορτισέρ από την Hyperpro – δυστυχώς, φαίνεται ότι... εκεί τελειώνει και η συμβολή της αναβάθμισης για την νέα έκδοση. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν αλλαγές στο μοντέλο, ενώ η τιμή του αυξάνεται κατά 1.500 περίπου ευρώ (!!!) για την Dark Gravity! Χμμμ....

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 15:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon