.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 13:31

Honda X-ADV / Forza 750 2024 - Παρουσιάστηκαν τα νέα χρώματα

Νέες επιλογές εμφάνισης για τα δύο μεγάλα scooter της εταιρείας.

Η Honda ανακοίνωσε την προσθήκη νέων χρωματισμών, για το X-ADV και το Forza 750, εν όψει 2024. Οι αλλαγές για τα δύο μοντέλα θα περιοριστούν μόνο στην εμφάνιση, με την εταιρεία να μην ανακοινώνει περαιτέρω επεμβάσεις.

Για το Honda X-ADV 2024, διαθέσιμοι θα γίνουν 3 νέοι χρωματισμοί, από τους οποίους οι δύο ανήκουν στις δικές τους special εκδόσεις. Αυτές είναι, η Iridium Grey Metallic Special Edition, με κίτρινο προβολέα μάλιστα (!) και λεπτομέρειες σε κίτρινο χρώμα, αλλά και η Grand Prix Red Special Edition, με βασική απόχρωση κόκκινου και «μεγάλο» λογότυπο. Σε αυτές, προστίθεται και το νέο χρώμα Puco Blue.

Όσον αφορά το Forza 750, για το 2024 έρχεται η νέα ειδική έκδοση «Blacked Out» σε ματ μαύρο μεταλλικό χρώμα, με τροχούς και λογότυπα σε χρυσό χρώμα, ενώ νέο είναι το χρώμα Candy Chromosphere Red. Επίσης, στην απόχρωση Iridium Grey Metallic φέρει νέα ποδιά και πλαστικά τμήματα σε μαύρο χρώμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 13:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon