.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 08:03

Honda XL750 Transalp – Δείτε τα επίσημα αξεσουάρ και τις τιμές τους!

Στον ελληνικό ιστότοπο της Honda βρίσκουμε τα επίσημα προαιρετικά εξαρτήματα –μαζί με τις τιμές τους- για την πλέον αναμενόμενη ίσως μοτοσυκλέτα του 2023.

Μιλάμε φυσικά για το «αναγεννημένο» Transalp 750 του οποίου η τιμή είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί (γενικά τι «παίζει στην Ε.Ε. μπορείτε να δείτε εδώ).

Πίσω στα αξεσουάρ όμως, το XL750 Transalp έρχεται συνοδευόμενο από μια μακρά λίστα εξαρτημάτων που έχουν στόχο την αναβάθμιση της μοτοσυκλέτας ως προς την άνεση, το ταξίδι, την εμφάνιση, την προστασία αλλά και τις επιδόσεις. Οι τιμές θα λέγαμε πως βρίσκονται σε «λογικό» πλαίσιο για την κατηγορία, ειδικά καθώς αναφερόμαστε σε εργοστασιακών προδιαγραφών κομμάτια.

xl750acc1.jpg

Ας δούμε κάποια από αυτά:

• Βάσεις πλαϊνών βαλιτσών - 168 €
Βάσεις που απαιτούνται για την εγκατάσταση των πλαϊνών βαλιτσών.

• Πλαϊνές Βαλίτσες - 867 €
Σετ από 2 πλαϊνές βαλίτσες ειδικά σχεδιασμένες για το Transalp. Χωρητικότητα : αριστερή = 33 λίτρα / δεξιά 26 λίτρα. Διαστάσεις ( και των 2 πλευρών ) : 430mm x 460mm x 260mm. Μέγιστο φορτίο ( και των 2 πλευρών ) : 6 κιλά.

• Προστατευτικές χούφτες – 34 €/ 131 €
Προστατεύουν τα χέρια από τα καιρικά φαινόμενα και μικρές πέτρες.

• Πλαϊνοί ανεμοθραύστες - 75 €
Προσφέρουν προστασία από τον αέρα γύρω από τα χέρια του οδηγού.

• Ψηλός ανεμοθώρακας - 152 €
Ο ανεμοθώρακας είναι 75mm ψηλότερος απο τον standard και μειώνει την πίεση του αέρα στους ώμους και το κεφάλι του οδηγού. Τοποθετείται ακριβώς στα σημεία του standard.

• Προστατευτικά κάγκελα - 404 €
Από ανοξείδωτο ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή. Προστατεύει και ενισχύει την adventure εμφάνιση του Transalp.

• Κάτω προστατευτικό κινητήρα - 480 €
Το κάτω προστατευτικό κινητήρα είναι κατασκευασμένο από 2,5 mm αλουμίνιο προστατευεί την κάτω πλευρά του κινητήρα (λαιμούς εξάτμισης, φίλτρο λαδιού) από τα καιρικά φαινόμενα και μικρές πέτρες.

• KIT,QUICK SHIFTER - 291 €
Επιτρέπει την γρηγορότερη και ευκολότερη αλλαγή ταχυτήτων.

Ανάλογα με τις εκδόσεις της μοτοσυκλέτας, θα υπάρχουν και διαφορετικά πακέτα εξοπλισμού προεγκατεστημένα στη μοτοσυκλέτα. Μέχρι τότε και αν φαντάζεστε τι θα μπορούσατε να «φορτώσετε» στο standard Transalp σας, πατήστε εδώ για τον αναλυτικό κατάλογο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 10:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon