.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 19:39

EICMA 2022 - Honda Forza 125 2023 - Αλλαγές και νέα έκδοση

Ένα από τα πιο premium scooter της αγοράς, το Honda Forza 125, αναβαθμίζεται για το 2023, με αισθητικές επεμβάσεις στο στυλ του, νέα οθόνη καθώς και μία νέα έκδοση.

Έχοντας δεχθεί σημαντικά αλλαγές στο μοντέλο 2021, με μεγαλύτερη κατά 40 χιλιοστά διαδρομή στην ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θύρα φόρτισης USB-C, LED φώτα, κ.α., το μοντέλο του 2023 δέχεται νέα σχεδίαση στο μπροστινό τμήμα με στοιχεία που έρχονται απευθείας από το Forza 750. Το νέο μπροστινό τμήμα περιλαμβάνει και νέο φωτισμό LED ενώ νέος είναι και ο πίνακας οργάνων, με μία μίξη αναλογικού οργάνου και ψηφιακού.

Διατηρεί όλα τα στοιχεία που το έκαναν γνωστό με την ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα να διανύει πλέον 180 χιλιοστά διαδρομής καλύπτωντας και ψηλούς αναβάτες, το σύστημα smart key να μην απαιτεί κλειδί για όλες τις λειτουργίες, και τον τεράστιο χώρο κάτω από τη σέλα να φιλοξενεί δύο κράνη.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός που έχουμε δει και στα άλλα scooter της Honda, SH125i, PCX 125, με το σύστημα Honda Selectable Torque Control να επεμβαίνει για αποφυγή γλιστρήματος.

23YM FORZA 125Το νέο Forza 125 θα παράγεται σε τέσσερις χρωματικές επιλογές, γκρι Matt Cynos Gray Metallic, γκρι Pearl Falcon Gray, μπλε Matt Pearl Pacific Blue και κόκκινο Matt Carnelian Red Metallic.

Παράλληλα, για το 2023 θα έχουμε μία ονόματι "Special Edition" έκδοση σε χρωματισμό Matt Cynos Gray Metallic με κόκκινους τροχούς, λογότυπα και λεπτομέρειες, αλλά και μαύρα μαρσπιέ και χρωμιομένα πατήματα στο πάτωμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 20:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon