.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 11:40

EICMA 2022 - Honda CMX1100Τ Rebel 2023 - Έτοιμο να πάρει τους δρόμους

Η ταξιδιάρικη Honda CMX1100T Rebel επανέρχεται με νέο μοντέλο για το 2023, το οποίο εφοδιάζεται με μισό φαίριγνκ, σκληρές πλαϊνές μπαγκαζιέρες και νέο χρώμα, Iridium Gray Metallic  προσφέροντας άνεση στο ταξίδι και επιβλητική παρουσία στον δρόμο.
 
 
Τα καλούδια της προηγούμενης έκδοσης φυσικά παραμένουν κι εδώ με τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 1.084cc, με τα βοηθητικά συστήματα, όπως το Honda Selectable Torque Control, Wheelie Control, Cruise Control, Throttle by Wire και 3 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης ανάλογα τις συνθήκες και τις προτιμήσεις του οδηγού. Αλλά και το πρόγραμμα USER στο οποίο μπορεί ο αναβάτης να προσαρμόσει στις δικές του προτιμήσεις χαρακτηριστικά από τα τρία προγράμματα Standard, Rain, Sport
 
Το ανεστραμμένο πιρούνι έχει διάμετρο 43mm, πίσω διαθέτει δύο αμορτισέρ, ενώ τα φρένα αφορούν δύο τετραπίστονες δαγκάνες για μπροστά. Τα φώτα είναι τεχνολογίας LED ενώ ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει μία LCD με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις. Διαθέτει έξι σχέσεις και διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο Dual Clutch Transmission (DCT.) ενώ υπάρχει και cruise control για τους πιο ταξιδιάριδες.
 
23YM CMX1100T Rebel
 
Ο «επαναστάτης» αδερφάκι του 1100, το CMX500 Rebel που βγήκε το 2017 με το  bobber look είχε θερμή αποδοχή από το κοινό,  αν κρίνουμε από τις πωλήσεις του. Σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη το 2021 σε μοτοσυκλέτες με custom στυλ. Επίσης πρόκειται για μοτοσυκλέτες που είναι σαν λευκός καμβάς για οποιοδήποτε καστομάρισμα ανάλογα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Η CMX1100T Rebel, ακολουθώντας τα χνάρια της μικρής CMX500 Rebel, διατηρεί την αίσθησή της αλλά με περισσότερες επιδόσεις, χαρακτήρα και ακόμη πιο προχωρημένη τεχνολογία. 
 23YM CMX1100T Rebel
 
Η CMX1100T Rebel είναι μία μοτοσυκλέτα που προσφέρεται για αναβάτες που θέλουν να ανεβάσουν κυβικά, αλλά θέλουν και μία διαφορετική μοτοσυκλέτα. Μηχανικά παραμένει ίδια για το 2023, αλλά αισθητικά έχει βελτιωθεί με νέα διαθέσιμη χρωματική επιλογή, παραμένοντας μία τουριστική μοτοσυκλέτα, έτοιμη για τον ανοιχτό δρόμο.
 
Είναι μία μοτοσυκλέτα τόσο εύκολη στον χειρισμό της που θα την εκτιμήσουν όσοι προέρχονται από μικρότερους κυβισμούς αφού το ύψος της σέλας στα 700mm από το έδαφος, προϊδεάζει για κάτι τέτοιο. Η απόδοση του κινητήρα είναι υποδειγματική, μιας και είναι ο ίδιος με της CRF1100L Africa Twin, αλλά έχει ρυθμιστεί για πιο δυνατό τράβηγμα στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.
 
23YM CMX1100T Rebel
Το σχέδιό της παραμένει μινιμαλιστικό με μεταλλικά φτερά εμπρός και πίσω, χοντρά ελαστικά, στρογγυλό φανάρι εμπρός που συνδυάζει την παλιά σχολή με τη νέα, αφού το φως είναι τεχνολογίας LED. Επίσης διαθέτει θύρα φόρτισης USB κάτω από τη σέλα. Η νέα Honda CMX1100T Rebel είναι διαθέσιμη τόσο με το γνωστό Gunmetal Black Metallic χρώμα, όσο και με το νέο Iridium Gray Metallic. 
 
Εκτός από το μισό αεροδυναμικό φαίρινγκ στα ταξίδια θα φανούν χρήσιμες και οι νέες σκληρές πλαϊνές μπαγκαζιέρες οι οποίες είναι χωρητικότητας 16lt η δεξιά και 19lt η αριστερή.
 
Οι επιδόσεις της Honda CMX1100T Rebel είναι 86 hp στις 7,000rpm και 10 kgm στις 4,750rpm, μα το κυριότερο είναι αυτό που δεν μπορεί να περιγραφεί με αριθμούς. Είναι η αίσθηση, ο τόνος του κινητήρα στις χαμηλές στροφές σε συνδυασμό με τον ήχο της εξάτμισης. Όπως και οι χαμηλά τοποθετημένες μάζες τις μοτοσυκλέτας που της δίνουν μοναδική αίσθηση στις στροφές
 
Ο κινητήρας είναι euro 5 και το βάρος της μοτοσυκλέτας είναι 238 κιλά για την απλή έκδοση και 248 για την εξοπλισμένη με το DCT.
 23YM CMX1100T Rebel
 
 
 
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 21:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon