.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 11:59

Honda CB1000R & Black Edition 2023 – Εμφανισιακή ανανέωση

Παραμένει απαράλλαχτη στο τεχνικό της κομμάτι η γυμνή Honda, με μόνο χρωματικές επεμβάσεις για το 2023.

Ήρθε το 2018 για να παίξει τον ρόλο του γενάρχη της οικογένειας Neo Sports Café, παρουσιάζοντας μια σχεδίαση που σταδιακά απλώθηκε και σε μικρότερους κυβισμούς. Έκτοτε η μόνη αλλαγή που συνάντησε το Honda CB1000R ήταν η συμμόρφωσή του με τις Euro 5 το 2021, χωρίς πάλι να αλλάξει δραστικά.

Για το 2023 η Honda συνεχίζει με το CB1000R δίχως την παραμικρή αλλαγή στα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό, κάτι μάλλον αναμενόμενο καθώς η μοτοσυκλέτα έχει ό,τι χρειάζεται για να σταθεί αξιοπρεπέστατα στα σημερινά δεδομένα της αγοράς.

23YM HONDA CB1000R

Ο τετρακύλινδρος σε σειρά των 998 cc με Fireblade καταβολές αποδίδει 144 hp και 10.6 kgm, ενώ ο εξοπλισμός είναι πλουσιότατος, με ένα γεμάτο ηλεκτρονικό πακέτο ασφάλειας, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Showa, φρένα Tokico, αλλά και Emergency Stop Signal (σινιάλο απότομου φρεναρίσματος) και Honda Smartphone Voice Control (φωνητικός έλεγχος λειτουργιών τηλεφώνου).

Στη γκάμα της ερχόμενης χρονιάς, το βασικό μοντέλο CB1000R αλλάζει το κόκκινο χρώμα του με ένα σκουρότερο μπορντό, το Bordeaux Red Metallic.

23YM HONDA CB1000R

Επιπλέον, το αλουμινένιο υποπλαίσιο που βρίσκεται σε κοινή θέα θα έχει εφεξής μαύρο φινίρισμα.

Η Black Edition συνεχίζει επίσης στο 2023 ως είχε, με την προσθήκη μιας νέας σκοτεινής μπλε απόχρωσης δίπλα στο παραδοσιακό μαύρο: Mat Jeans Blue Metallic.

Στη νέα σεζόν η σκούρη έκδοση θα διαθέτει επιπλέον ως στάνταρ quick shifter, καθώς και ασημί διάκοσμο στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ καυσίμου (μαύρο στο νέο μπλε χρώμα).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 12:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon