.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 21:42

Honda Transalp 700 / 750 - 2023 – Αυτή είναι η τελική του μορφή

Φωτογραφήθηκε η αναμενόμενη νέα μοτοσυκλέτα της Honda, φαινομενικά έτοιμη για τα μεγάλα διεθνή Σαλόνια Μοτοσυκλέτας.

Η επιστροφή του Transalp είναι κεντρικό αντικείμενο συζήτησης εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ο ιαπωνικός Τύπος φρόντισε να ανάψει φωτιές μήνες τώρα μεταδίδοντας πληθώρα πληροφοριών ή φημών σχετικά με τα πλάνα της Honda.

Έχοντας στην πορεία ξεκαθαρίσει πως πιθανότατα η επανεκκίνηση θα γίνει με βάση τον νέο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα που ετοιμάζει η Honda και για το νέο Hornet, το Transalp πιάστηκε από τον φακό του ελβετικού περιοδικού Actumoto σε μια διαδικασία επίσημης φωτογράφησης στις Άλπεις κοντά στα ιταλο-ελβετικά σύνορα.

2022 09 05 Actumoto Jean Baptsite Rozain Transalp 2022 103 3 1700x1134

Στις τρεις φωτογραφίες που προέκυψαν, τραβηγμένες με τηλεφακό από μεγάλη απόσταση – ο φωτογράφος Jean-Baptiste Rozain λέει πως δεν κατάλαβε τι ήταν παρά μόνο όταν μεγένθυνε τις εικόνες που είχε βγάλει – αναδύεται μια μοτοσυκλέτα που αναγράφει καθαρά Transalp στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ καυσίμου.

Πιθανότατα οι Ελβετοί συνάδελφοι έπεσαν πάνω στη φωτογράφηση του νέου μοντέλου για το επίσημη press kit, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως η επιστροφή του Transalp θα γίνει αυτό το Φθινόπωρο.

2022 09 05 Actumoto Jean Baptsite Rozain Transalp 2022 105 3 1700x1134

Από τις εικόνες λίγα μπορεί κανείς να συμπεράνει επιπλέον της γενικότερης εμφάνισης, η οποία πάντως δε μοιάζει να εντάσσεται στυλιστικά στη λογική των Africa Twin, αλλά τραβά έναν δρόμο που θυμίζει περισσότερο μεγάλο CB500X.

Ο μπροστινός τροχός φαίνεται μεγάλος, ενδεχόμενα 21 ίντσες, υποδηλώνοντας ικανότητες τόσο εντός όσο και εκτός ασφάλτου, κάτι που υποστηρίζεται και από τη χορταστική μεταλλική ποδιά που καλύπτει τον κινητήρα από κάτω, αλλά και τις ακτινωτές ζάντες.

Δίχως ιδιαίτερες εκπλήξεις στο σχεδιαστικό κομμάτι, όλα δείχνουν πως η νέα Transalp, που σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θα μετρά 700 κυβικά εκατοστά από τον νέο της κινητήρα, απέχει μερικές εβδομάδες από τη μεγάλη επιστροφή.

Πηγή: Actumoto / Jeam-Baptiste Rozain, Madpik Photografie

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 22:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon