.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 19:37

Honda Airblade 160

Έχουμε συνηθίσει το blade να συνοδεύει τα superbike της Honda - Fireblade, αλλά στην περίπτωση του νέου scooter Airblade 160, η ''λεπίδα'' χρησιμοποιείται μεταφορικά για την απρόσκοπτη μετακίνηση στην πόλη.

Το Airblade 160 παρουσιάστηκε στο Βιετνάμ και αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι του στην ασιατική αγορά, ενώ είναι άγνωστο αν θα έρθει και προς την ευρωπαϊκή αγορά. Το επιθετικό look με το αιχμηρό μπροστινό σχήμα αιτιολογεί κάπως την ονομασία, με τους LED προβολείς και το συνολικό σχήμα να υπόσχονται επιδόσεις.

Μία μικρή φιμέ ζελατίνα στο τιμόνι, σοβαροί χρωματισμοί σε διχρωμία, κινητήρας απόδοσης 15,2 ίππων, οθόνη LCD, θύρα φόρτισης USB, τηλεσκοπικό μπροστινό σύστημα και ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση ελατηρίων αμορτισέρ, υπόσχονται άνεση στην καθημερινότητα.

Με ρεζερβουάρ 4,4 λίτρων - μάλλον μικρό για την ευρωπαϊκή αγορά, η Honda ανακοινώνει χαμηλή κατανάλωση στα 2,1l/100χλμ.

Μας θυμίζει έντονα το Yamaha Aerox 155 και πιθανότατα βασίζεται στο PCX 150, και πολύ θα θέλαμε να το δούμε σε μία προσιτή τιμή στην αγορά μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 19:39

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon