.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 13:02

Honda CL250 / CL500 - Έρχεται νέο Scrambler μοντέλο;

Το ιαπωνικό site Autoby έχει πληροφορίες για ένα νέο Scrambler μοντέλο μοτοσυκλέτας από τη Honda, και για να “ντύσει” το εν λόγω άρθρο ανέβασε μερικές πολύ όμορφες, ψηφιακά επεξεργασμένες, φωτογραφίες / render που δείχνουν την πιθανή μορφή του μοντέλου.

Η μοτοσυκλέτα πιθανώς θα λέγεται CL250 / CL500, αναλόγως και των εκδόσεων κυβισμού της, πατώντας πάνω στα γράμματα του πρώτου CL της Honda, που έκανε το ντεμπούτο του 50 χρόνια πρωτύτερα.

Οι φήμες που επικαλείται το Autoby αναφέρουν πως το νέο Scrambler μοντέλο θα βασίζεται στα Rebel μοντέλα της Honda, με στιλ που θα αποτίει φόρο τιμής στο CL72 Scrambler ιαπωνικό μοντέλο του 1962.

Το CL72 ήταν μια μοτοσυκλέτα 250 κ.εκ., βασιζόμενη στο street μοντέλο CB72, ενώ το νέο μοντέλο αναμένεται να επαναλάβει την ιστορία.

Τα CL250 / CL500 θα χρησιμοποιούν την ίδια βάση με τα Rebel μοντέλα, διαφέροντας όμως στο στιλ, με τις εξατμίσεις να βρίσκονται ψηλά, δίπλα στον κινητήρα, τους τροχούς να έχουν μεγαλύτερη διάμετρο, διαφορετικά ελαστικά διπλής χρήσης, κ.α.

Ο Shinji Miyakubo που είναι υπεύθυνος για τις CGI δημιουργίες του Autoby, εμπνεύστηκε από τα Scrambler μοντέλα της Triumph για να μας δώσει μια ιδέα του σχεδίου των CL250 / CL500, ενώ μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί για το αποτέλεσμα, αν δηλαδή το άρθρο του site έχει όντως βάση.

Επίσης, αν η φήμη αποδειχθεί αληθής, τότε στην Ευρώπη θα πρέπει να περιμένουμε το μονοκύλινδρο μοντέλο να μας έρθει ως CL300 (με βάση το Rebel 300).

Πηγή: Autoby, CG: Shinji Miyakubo

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 17:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon