.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 11:39

Το Honda Hornet Concept της EICMA 2021 ταΐζει τη φαντασία

Δεν πρόλαβε η Honda να προαναγγείλλει την επιστροφή του Hornet και οι απανταχού σχεδιαστές έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά.

Πρώτος και ταχύτερος ο σχεδιαστής Mich Superbike, ο οποίος έσπευσε να παρουσιάσει την πρότασή του για το αυριανό Hornet μόλις τέσσερεις μέρες μετά το προσχέδιο που έδωσε στη δημοσιότητα η Honda στο Μιλάνο.

Βασισμένο στις ίδιες αιχμηρές και φουτουριστικές streetfighter γραμμές του ιαπωνικού σχεδίου, το φανταστικό αυτό Hornet εμφανίστηκε μόνο σε ένα σχέδιο που απεικονίζει τη μοτοσυκλέτα από μπροστά, φροντίζοντας να μας επιδείξει τα αεροδυναμικά φτερά που ενσωματώνονται στα πλαϊνά του δοχείου καυσίμου.

357796 The Hornet
Αυτό είναι το σχέδιο που παρουσίασε η Honda προαναγγέλοντας το νέο Hornet, δίχως τεχνικά στοιχεία ή χρονικό πλαίσιο

Ο σχεδιαστής του πατά στην αόριστη περιγραφή της Honda για να εικάσει πιθανότατα αυτό που θέλει να δει, ένα Hornet 1000 με το μοτέρ του Fireblade, αφήνοντας φυσικά ανοικτό το ενδεχόμενο να μιλάμε για ένα τετρακύλινδρο 600 ή 650.

Ας μην θεωρούμε βέβαιο πάντως πως το νέο Hornet θα είναι ντε και καλά τετρακύλινδρο σε μια αγορά που έχει πλέον ως νέο στάνταρ τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα.

Πηγή: Mich Superbike

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 11:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon