.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 17:14

Honda RedMoto CRF Enduro 2021 - Από την Ιταλία, με αγάπη

Το επίσημο παράρτημα Enduro της Honda στην Ευρώπη, η ιταλική RedMoto, έκανε και για το 2021 “δουλίτσα”, παρουσιάζοντας τη γκάμα CRF RX σε 250, 300, 400 και 450 κ.εκ., παράλληλα με 4 Special εκδόσεις.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και για το 2021, οι μοτοσυκλέτες της RedMoto βασίζονται στα Cross-Country και ΜΧ μοντέλα της Honda, με εκτενείς μετατροπές από τους Ιταλούς, για χρήση Enduro.

Η βάση των CRF400X & CRF450X Enduro είναι το ολοκαίνουργιο Honda CRF450X του 2021. Οι 2 προαναφερθείσες μοτοσυκλέτες έρχονται εξοπλισμένες με νέο υδραυλικό συμπλέκτη στον στάνταρ εξοπλισμό, βελτιωμένο αποσυμπιεστή, μεγαλύτερο φιλτροκούτι και ανασχεδιασμένη εισαγωγή και εξαγωγή για πιο δυνατές επιδόσεις χαμηλά.

Επιπρόσθετα, οι μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες της γκάμας έχουν το γνωστό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Honda Selectable Torque Control (HSTC) με 3 riding modes, HRC Launch Control 3 επιπέδων και Engine Mode Select Button (EMSB) με 3 χάρτες ανάφλεξης.

Τα CRF250RX και CRF300RX έχουν τον νέο κινητήρα της Honda με τους 2 εκκεντροφόρους που έρχεται με βελτιωμένη ροπή στις μεσαίες και περισσότερη δύναμη ψηλά. Η δευτέρα τώρα είναι κοντύτερα στην τρίτη σχέση, για πιο ομαλή μετάβαση από τη μια στην άλλη ταχύτητα, δίχως πτώση της δύναμης, και βελτιωμένη είναι η απόδοση του συμπλέκτη. Οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν launch control 3 επιπέδων και EMSB (Engine Mode Select Button) επίσης 3 επιπέδων.

Κοινό για τις παραπάνω 4 μοτοσυκλέτες είναι το νέο αλουμινένιο πλαίσιο, η 7η γενιά της Honda, βελτιωμένο σε πλευρική και στρεπτική ακαμψία, για μεγαλύτερη ευελιξία και καλύτερη συμπεριφορά στις στροφές, παράλληλα με τις πιο στενές βάσεις του ψαλιδιού.

Οι Special εκδόσεις

Αν θέλετε την απόλυτη κορυφή στις Enduro μοτοσυκλέτες της RedMoto, σίγουρα θα προτιμήσετε τις Special εκδόσεις, που έρχονται φορτωμένες με πολλά έξτρα αξεσουάρ, που περιλαμβάνουν και τα εξής:

  • Διαφορετικοί τροχοί της Excel
  • Προστατευτική ποδιά
  • Πίσω γρανάζι Supersprox Stealth
  • Διαφορετικές σωληνώσεις ψυγείου
  • Τρόμπα συμπλέκτη Magura
  • Κάλυμμα συμπλέκτη Recluse
  • Προσταευτικά πλαισίου Vibram
  • Τιμονόπλακα X-Trig Rock yoke
  • Πολλά ανωδιωμένα εξαρτήματα
  • κ.α.

Φυσικά οι Special εκδόσεις κοστίζουν κάτι παραπάνω (1.200-1.300 ευρώ) από τις “βασικές”.

Τέλος, η RedMoto προσφέρει τη δυνατότητα βελτίωσης του συμπλέκτη με κιτ της Rekluse, είτε για manual συμπλέκτη (750 ευρώ), ή με τον αυτόματο συμπλέκτη Radius CX (950 ευρώ).

Κι αν θέλετε την απόλυτη απόδοση, μπορείτε να τοποθετήσετε και ολόσωμο σύστημα εξάτμισης της Termignoni, με τελικό τιτανίου και carbon, στα 1.075 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές, επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία της RedMoto στην Ελλάδα, ΕΔΩ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 17:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon