.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 12:30

Honda Goldwing - Προσεχώς με ραντάρ

Το σύστημα Adaptive Cruise Control που χρησιμοποιεί ραντάρ, έχει ήδη κάνει την εμφάνιση του στις μοτοσυκλέτες παραγωγής του 2021, με τα Ducati Multistrada V4 και BMW R 1250 RT, ενώ την ίδια χρονιά στον χορό θα μπουν και KTM και Kawasaki. Επόμενη μοτοσυκλέτα με το εν λόγω σύστημα, φαίνεται πως θα είναι το Honda Goldwing.

Θυμίζουμε πως το Adaptive Cruise Control μας έρχεται από τον κόσμο του αυτοκινήτου, και χρησιμοποιώντας ραντάρ καταφέρνει να κρατήσει σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα στον αυτοκινητόδρομο, ενώ παράλληλα προειδοποιεί τον αναβάτη για πιθανή σύγκρουση, και ενίοτε… φρενάρει και μόνο του.

Μέχρι στιγμής όλες οι εταιρείες μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούν Adaptive Cruise Control, έχουν τοποθετήσει στα μοντέλα τους το σύστημα που έχει αναπτύξει η Bosch, και πιθανώς να δούμε και τη Honda να πράττει ανάλογα.

Στις πατέντες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, βλέπουμε την τοποθέτηση του ραντάρ στο Honda Goldwing, που έχει γίνει ανάμεσα στους προβολείς της μοτοσυκλέτας στο μπροστινό μέρος.

Άγνωστο ακόμα παραμένει το πότε θα δούμε το σύστημα να εφαρμόζεται στο Goldwing, αν και πιστεύουμε πως δεν θα αργήσει. Αν η Honda έχασε το 2021, τότε σίγουρα θα το δούμε στη μοτοσυκλέτα του 2022.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon