.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 10:40

Honda Hornet 2.0 - Στιλάτο commuter για την ινδική αγορά

Η Honda παρουσίασε ένα ομορφούλι μικρό Hornet για την ινδική αγορά, που συνδυάζει commuter χαρακτηριστικά χαμηλού budget με τεχνολογικές πινελιές που θα ταίριαζαν και σε μοτοσυκλέτα για την ευρωπαϊκή αγορά. Αν είχε και υγρόψυκτο κινητήρα…

Η ινδική αγορά συνεχώς και εξελίσσεται, τόσο τεχνολογικά όσο και από πλευράς προδιαγραφών ασφαλείας και ρύπων. Καρπός αυτής της πορείας είναι και το ολοκαίνουργιο Honda Hornet 2.0, που μόλις παρουσιάστηκε στην Ινδία.

Με το Hornet 2.0 η Honda κάνει την είσοδο της στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία των commuter μοτοσυκλετών 180-200 κ.εκ., ενώ είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας με ανάποδο πιρούνι.

Στην πίσω ανάρτηση βρίσκουμε μονό αμορτισέρ, ενώ και τα ελαστικά είναι φαρδιά, με το πίσω να έχει διάσταση 140mm.

Το sport design θα μπορούσε να σταθεί άνετα και στις αγορές της Ευρώπης, ενώ και ο εξοπλισμός του Hornet 2.0 δεν είναι αμελητέος. Τα φώτα είναι full-LED, οι σέλες δύο επιπέδων, το κοντό τελικό βγαίνει δίπλα στο ψαλίδι, ενώ η μοτοσυκλέτα φέρει δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα τόσο εμπρός όσο και πίσω. Υπάρχουν χειρολαβές για τον συνεπιβάτη, και το ρεζερβουάρ είναι ογκώδες και μυώδες, θυμίζοντας μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα.

Η οθόνη οργάνων είναι ψηφιακή LCD με πληθώρα πληροφοριών, περιλαμβάνοντας σχέση κιβωτίου, βολτόμετρο, κ.α., ενώ κι η φωτεινότητα της είναι ρυθμιζόμενη.

Στην καρδιά της μοτοσυκλέτας βρίσκεται ένας αερόψυκτος και ψεκαστός κινητήρας 184 κ.εκ. που πληροί τις ινδικές προδιαγραφές BS6. Τα επίσημα νούμερα κάνουν λόγο για απόδοση 17 hp / 8.500 rpm και 1,65 Kgm ροπής στις 6.000 rpm..

Το Honda Hornet 2 0 θα κυκλοφορήσει σε 4 χρώματα, μαύρο, κόκκινο, γκρι και μπλε.

Πολύ θα θέλαμε να το βλέπαμε και στις αγορές της Ευρώπης, αν και για αυτές θα χρειαστεί να περάσει τις Euro 5 προδιαγραφές, κάτι που πιθανώς να σημαίνει και άλλο κινητήρα, αλλά και δικάναλο ABS -για την ώρα έχει μόνο μπροστά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon