.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 11:54

Honda Winner X Sport ABS 2020 – Νέα χρώματα για τον διάδοχο του GTR150

Στην Ασία το μεγάλο παπί της Honda έχει ανανεωθεί από πέρυσι και πλέον αποκτά και νέα χρώματα.

Είναι ο διάδοχος του GTR150, το οποίο από το 2019 πωλείται και στην Ελλάδα. Η ανανέωσή του παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Βιετνάμ, μια από τις χώρες όπου διάγει εμπορικότατες μέρες, είτε ως Winner X (Βιετνάμ), ως RS150R (Μαλαισία) ή ως GTR150.

Στην ουσία, το επόμενο GTR150 έχει αντικαταστήσει τον προβολέα στο τιμόνι με ένα ζευγάρι στο μπροστινό μέρος του φέρινγκ του, μιμούμενο την αισθητική των σπορ μοτοσυκλετών της Honda, όπως το Fireblade.

Πριν λίγες μέρες η Honda Vietnam αποκάλυψε μια νέα έκδοση του Winner X στην οποία προστίθεται ο χαρακτηρισμός Sport. Στην ουσία η όποιες αλλαγές είναι απλά χρωματικές, δίχως τίποτε άλλο να αλλάζει στα μηχανικά μέρη ή στα περιφερειακά του εξαρτήματα.

honda winner x the thao abs 2020 danh gia xe motosaigon 6

Η έκδοση Sport, διατιθέμενη στο Βιετνάμ αποκλειστικά με ABS (εκεί το παπί μπορεί να αποκτηθεί και άνευ ABS αφού το επιτρέπει η νομοθεσία) και έρχεται να προστεθεί σε έναν εντυπωσιακά μακρύ και πολύχρωμο κατάλογο επιλογών για τις δύο εκδόσεις του Winner X.

Τώρα, όταν έχεις μοντέλο με τα παραδοσιακά χρώματα του HRC (κόκκινο, άσπρο, μπλε), μια δεύτερη έκδοση υπό τον τίτλο Sport με άλλα χρώματα ακούγεται λίγο παράξενη, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι πως οι εμφανισιακές επιλογές για τους Ασιάτες πελάτες του Winner X αυξήθηκαν και αυτό μόνο ως καλό μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε.

Δεν υπάρχει καμιά πληροφόρηση για το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Winner X, αν και η ύπαρξη του GTR150 στη χώρα μας δεν το αποκλείει κιόλας.

Δείτε το στην επίσημη ιστοσελίδα της Honda Vietnam

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon