.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 12:03

Honda Benly Electric

Πρωτότυπο cargo e-scooter

To βενζινοκίνητο Honda Benly 110 είναι ένα cargo scooter για τις ασιατικές αγορές. Στο Tokyo Motorcycle Show 2019, δίπλα στο πρωτότυπο ηλεκτρικό CR, η Honda έδειξε και ένα ηλεκτρικό Benly, κι αυτό σε πρωτότυπη μορφή.

honda benly petrol

Σχεδιαστικά το Honda Benly Electric είναι παρόμοιο με το θερμικό Benly, ενώ ξεχωρίζει από την απουσία εξάτμισης, τον νέο προβολέα, και τις χούφτες.

honda benly electric 1

Κάτω από τη σέλα του αναβάτη βρίσκουμε 2 μπαταρίες Mobile Power Pack της Honda, οι οποίες μπορούν να βγουν και να φορτιστούν ή αλλαχθούν με άλλες γεμάτες.

honda benly electric 3

Κατά τα άλλα, το Benly Electric διαθέτει μίνιμαλ εξοπλισμό, όπως ταμπούρα εμπρός-πίσω, συμβατικό πιρούνι και μονό πίσω αμορτισέρ στη μία πλευρά, και τεράστια φλας δεκαετίας 1980.

Για την ώρα το Benly Electric αποτελεί πρωτότυπο όχημα, με τη Honda να πειραματίζεται με την ηλεκτροκίνηση σε πολλές πλέον πλατφόρμες (PCX electric & Hybrid, CR Electric Proto, Mugen Hachi & E-Rex), που αναμφίβολα σύντομα θα γίνουν ακόμα περισσότερες.

2181129eng pcx electric 01

Πάντως για την ώρα μόνο τα PCX σε ηλεκτρική και υβριδική μορφή βγαίνουν στην παραγωγή, και αυτά αποκλειστικά για εταιρείες / leasing. Έχουμε λοιπόν ακόμα δρόμο να διανύσουμε, μέχρι να αποτελεί πια κοινοτοπία να βρίσκει κανείς στα μαγαζιά ηλεκτρικά δίκυκλα της Honda.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 15:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon