.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 11:02

Ηonda CB 190X Tourism

 

Aποκαλυπτήρια για το "Small Adventure"

 

Όπως είχαμε αναφέρει και πριν λίγες ημέρες, υπήρχαν φήμες ότι η κοινοπραξία Wuayang – Honda θα παρουσίαζε ένα μικρού κυβισμού μοντέλο με look adventure.Η μοτοσυκλέτα παρουσιάσθηκε επίσημα λοιπόν (στην Κίνα) και το όνομα αυτής, CB 190X Tourism!

Μια χαρά φαίνεται, εντυπωσιακή σχεδίαση έχει, 15,8 ίππους λένε ότι βγάζει, μάλλον θα είναι και φθηνή, καθότι αερόψυκτη είναι και συμβατικά περιφερειακά έχει. ...άλλα όπως είχαμε τονίσει και την πρώτη φορά που αναφερθήκαμε σε αυτό το μοντέλο, ως έχει, στην Ευρώπη, ΔΕΝ έρχεται.



Για τον απλούστατο λόγο ότι η χωρητικότητα του κινητήρα στα 184 κ.εκ. σημαίνει ότι βάση Euro4 προδιαγραφών, πρέπει να φέρει ABS, κάτι που θα ανέβαζε το κόστος, ενώ δεν θα μπορούν να την οδηγήσουν και οι κάτοχοι διπλώματος κατηγορίας A1.

Ισχύει αυτό που είχαμε γράψει και το οποίο το επισημαίνει και το Visor Down αυτή τη φορά (που ανέδειξε το θέμα): Με 125 κ.εκ. θα ήταν μια χαρά για την Ευρώπη, με 184 κ.εκ. ....χλωμό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 11:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda CRF 250R 2018 – Πλήρης ανανέωση! Honda – Νέο CB150R ExMotion »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon