.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 18:16

Honda Z50 - Αντίο του θρυλικού "μπόμπου” με νέα επετειακή έκδοση

 

Σταματά η παραγωγή του Honda Z50 Monkey

 

To συμπαθέστατο μοτοσυκλετάκι Z50 Monkey της Honda, που από το 1957 παραγόταν αδιάκοπα έχοντας δημιουργώντας το δικό του cult, “συνταξιοδοτείται” μετά από 50 συναπτά χρόνια υπηρεσίας. 

Για αυτό τον λόγο η Honda δημιούργησε μια “50th Anniversary” επετειακή έκδοση η οποία... ξεπούλησε σε χρόνο dt!  Τώρα όμως επιστρέφει με μια δεύτερη, “50th Anniversary Special”  έκδοση, η οποία θα διατεθεί προς πώληση μόνο διαδικτυακά, από το επίσημο site του Big-H στην Ιαπωνία. 

Αναμένεται μέσα σε λίγες ώρες να εξαφανιστούν τα πάντα, όποτε αν έχετε συναισθηματικούς δεσμούς με τον “μπόμπο”, αρκετά χρήματα και υπομονή για να ξεπεράσετε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και να φέρετε μηχανάκι από την Ιαπωνία στην Ελλάδα (αδύνατον αλλά λέμε τώρα…) να είστε σε επιφυλακή με τα ποντίκια σε θέσεις μάχης, στις 21 Ιουλίου, όπου και θα ξεκινήσει το ιντερνετικό “καπάρωμα”. 

(Διαθέσιμη είναι μόνο η έκδοση με το νικελ ρεζεβρουάρ και τους μαύρους τροχούς, οι άλλες δύο που προβάλλονται στο site, έχουν ξεπουλήσει)

Καλή τύχη!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 19:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon