.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 15:58

Honda – Νέο MX μοντέλο σε λίγες μέρες!

 

Προετοιμάζει το έδαφος με teaser video

Mε ένα video διάρκειας μισού περίπου λεπτού που συνοδεύεται από τις λέξεις “Αbsolute Holeshot” η Honda μας προϊδεάζει για το νέο μοντέλο που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 31 Ιουλίου.



Μιλάμε βέβαια για MX μοτοσυκλέτα, δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό και μάλλον πρόκειται για το CRF 250R του 2018. Σε ότι αφορά στο τι σημαίνει “Absolute Holeshot”, ο όρος Holeshot περιγράφει τον αναβάτη ή την ενέργεια του αναβάτη που στρίβει μπροστά απ΄όλους στην πρώτη στροφή μετά την εκκίνηση.

Προφανώς λοιπόν η Honda, θέλει να μας επικοινωνήσει ότι το νέο MX μοντέλο της, θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στις εκκινήσεις.   

Εν αναμονή της παρουσίας του CRF 250R, ας θυμηθούμε λίγο το νέο CRF 450R του 2018 που παρουσιάστηκε τον Μαίο, το πιθανότερο είναι και το 250άρι να έχει τα ίδια στοιχεία και αλλαγές.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 15:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon