.
Κατηγορία Hero
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 14:41

Hero XPulse - Video

 

Άρωμα περιπέτειας σε μια καλογυρισμένη χολιγουντιανού ύφους παραγωγή!

 

Δείτε το επίσημο βίντεο της Hero για το concept μικρό On-Off "XPulse" που παρουσιάστηκε ως concept στην EICMA 2017, και αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2018, αρχικά για την ινδική αγορά, αν και κατόπιν θα μπορούσαμε να το δούμε και στην Ευρώπη.

Τι είναι το XPulse; Μια μικρή και εύκολη On-Off μοτοσυκλέτα με αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 200 κυβικών, και μικρό βάρος 140 γεμάτων κιλών. Καθόλου άσχημα για ένα "τα κάνω όλα και συμφέρω δίκυκλο". Άσε που είναι και όμορφο σε design.

Το επίσημο βίντεο του XPulse είναι αρκούντως εντυπωσιακό, με τη μοτοσυκλέτα να διασχίζει ασφάλτινους δρόμους στο βουνό, και δασικούς χωματόδρομους δίπλα σε μια λίμνη.

Εκπληκτικά τοπία, υποβλητικό σπικάζ, και καλές αξίες παραγωγής, το μόνο που μας χάλασε είναι πως μετά τα μισά του βίντεο ο σκηνοθέτης βάζει τη δράση σε γρήγορη κίνηση (ήμαρτον) ενώ ο ήχος της μοτοσυκλέτας έχει ντουμπλαριστεί με ήχο από ξετάπωτο τετρακύλινδρο (facepalm).

Διαβάστε περισσότερα για το XPulse ΕΔΩ και δείτε παρακάτω το επίσημο βίντεο. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 14:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon