.
Κατηγορία Hero
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 10:30

EICMA 2017 – Hero Xpulse Concept

 

Ένα ψηλόφτερο «παλιάς κοπής» στο σήμερα

 

Η Hero είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια δίτροχων στην Ινδία και η Ινδία είναι η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, οπότε το τι κινήσεις κάνει, που και πότε, μια εταιρεία αυτού του μεγέθους, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο Μιλάνο λοιπόν, η Hero παρουσίασε το concept Xpulse, μια μοτοσυκλέτα που ακολουθεί μια απέριττη κατασκευαστική και σχεδιαστική οδό, επαναφέροντας στο προσκήνιο την κλασική συνταγή “ψηλό φτερό, 21 ιντσών μπροστινός τροχός,  αερόψυκτος μονοκύλινδρος, όσο πιο λίγα πλαστικά”.

Το μοντέλο παρουσιάστηκε με πλήρη εξοπλισμό “περιπέτειας”: Προστατευτικά κάγκελα και ποδιά, αλουμινένιες πλαϊνές βαλίτσες, σχάρα,  αδιάβροχο σάκο και ζελατίνα, ενώ το χακί του χρώμα βγάζει μια “μιλιτέρ” αύρα σκληραγωγίας.   

 hero xpulse eicma 2017 2

Πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά  για την μοτοσυκλέτα δεν έχουν δοθεί, με την Hero να μας αφήνει στο σκοτάδι και απλά να γίνονται κάποιες –γενικές- δηλώσεις από τα στελέχη. Η μόνη αναφορά στο Xpulse, ήταν ότι αυτό θα αποτελέσει τον οδηγό για την εξέλιξη και επέκταση της γκάμας των μοντέλων μελλοντικά σε νέες κατηγορίες και μεγαλύτερους κυβισμούς.

Ωστόσο Ινδοί δημοσιογράφοι που προφανώς ξέρουν καλύτερα τα πράγματα από εμάς, αναφέρουν ότι πρόκειται για κινητήρα 250 κ.εκ. με απόδοση 20 ίππων. Το πότε, σε ποιες ηπείρους και αν τελικά θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Xpulse ως μοντέλο παραγωγής, δεν το γνωρίζει κανείς ακόμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 10:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon