.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 17:01

Ducati Project 1408 2017 – Το δυνατότερο Ducati παραγωγής ever!

 

Θα παρουσιαστεί στην EICMA

 

H Ducati ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό στην EICMA 2016, το Project 1408, τη δυνατότερη δικύλινδρη μοτοσυκλέτα στην ιστορία του Borgo Panigale.

Ήδη οι Ιταλοί έχουν στείλει περιορισμένες προσκλήσεις σε συγκεκριμένους πελάτες της φίρμας, με τις οποίες μπορούν να μπουν στο site http://project1408.ducati.com/en/login και να δουν κάποια teaser της μοτοσυκλέτας πριν την επίσημη παρουσίαση της.

Τι θα είναι το 1408; Ένα Hyper-Sport και premium κτήνος για λίγους και εκλεκτούς. Αν υποθέσουμε πως ο αριθμός 1408 αναφέρεται στον κυβισμό της μοτοσυκλέτας, τότε το Project bike δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνες, λόγω των διεθνών κανονισμών που αφορούν στα κυβικά.

Οι Ιταλοί συνάδελφοι του Motociclismo θεωρούν εύλογα πως η μοτοσυκλέτα θα διαθέτει καλύτερες επιδόσεις από την ήδη μοναδική Superleggera, οπότε σε επίσημα νούμερα θα ξεπερνάει τους 210 hp. Θα είναι άραγε ελαφρύτερη και από τα 155 στεγνά κιλά της Superleggera;

Στα διάφορα forum των Ducatisti, γίνεται λόγος για Carbon τροχούς, carbon ψαλίδι, ακόμα και για carbon πλαίσιο.

Τώρα... υπάρχει και μία θεωρία για το 1408 που πριμοδοτεί την πλατφόρμα Diavel, παρά εκείνη των Panigale... αν και η πλάστιγγα των θεωριών γέρνει υπέρ της Superbike κατηγορίας.

Όπως και να έχει, αναμένουμε με αγωνία κάτι υπερβολικό, κάτι διαβολικό, κάτι λαχταριστό. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 17:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon