.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 12:08

Ducati Supersport 939: Spy pics από δοκιμές στον δρόμο

 

Μια Sport μοτοσυκλέτα ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

 

H MCN δημοσίευσε τις 2 πρώτες Action φωτογραφίες από το επερχόμενο Ducati SuperSport 939, που αναμένουμε να δούμε στην παραγωγή το 2017.

Η μοτοσυκλέτα είχε παρουσιαστεί σε μια "ασφαλή" από φωτογραφικές μηχανές περιοχή στο WDW 2016, αν και φυσικά (ίσως και κατόπιν σχεδίου) μερικές κουνημένες φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα διέρρευσαν στο διαδίκτυο. 

Η MCN αναφέρει πως οι φωτογράφοι με τους οποίους συνεργάζεται εντόπισαν 2 διαφορετικές μοτοσυκλέτες να δοκιμάζονται σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις δοκιμών στην Ιταλία, κάποιους μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, που αναμένεται στην επόμενη EICMA τον Νοέμβριο του 2016.

Η Ducati έχει επίσημα επιβεβαιώσει πως το μοντέλα θα παράγεται σε 2 εκδόσεις, στη standard και στην πιο ακριβή και λαχταριστή S.

supersport 2

Οι συγκεκριμένες Spy Pics σύμφωνα πάντα με τις πηγές της MCN δείχνουν 2 διαφορετικές εκδόσεις του standard μοντέλου.

Το Supersport 939 έχει σκοπό να προσελκύσει ακόμα περισσότερους αναβάτες στη Sport γκάμα της Ducati, καθώς θα συνδυάζει καλές επιδόσεις και λογική τιμή -καμία σχέση δηλαδή με τα μεγάλα Panigale 959, 1199 και 1299.

Αρκετά από τα εξαρτήματα του Supersport 939 θα βασίζονται σε εκείνα της υπάρχουσας γκάμας των 939, με τον κινητήρα να προέρχεται από το Hypermotard (όμως με το 80% των εξαρτημάτων του να είναι καινούργια), το πλαίσιο από τη σειρά των Monster, και με τα ίδια ηλεκτρονικά που φοράνε Hypermotard & Monster μοντέλα.

Αναμένουμε φυσικά κάλυψη των προδιαγραφών Euro4, Traction Control 8 επιπέδων και 3 Rider Modes. Cornering ABS και Anti-Wheelie Control θα βρίσκονται μεταξύ άλλων στον εξοπλισμό του Supersport.

ducati supersport

Πηγές μέσα από τη Ducati αναφέρουν πως το Supersport 939 δεν θα αποτελέσει ένα εισαγωγικό μοντέλο, αλλά ένα Sport μοντέλο, σχεδιασμένο με κύριο άξονα τον δρόμο. Νέα θα είναι τα όργανα, με βελτιωμένη χρηστικότητα, και έτοιμα να δεχτούν το Ducati Multimedia System, όπως εκείνα του Multistrada.

Νέο είναι και το σχήμα του προβολέα, εμπνευσμένο από του Panigale, αλλά με DRL φώτα. Νέα θα είναι και η εξάτμιση, νέο και το φέρινγκ.

Δεν είναι σχεδιασμένο για εκείνους που λατρεύουν τα Track Days, αλλά εστιάζεται στους αναβάτες που θέλουν Sport συμπεριφορά και εμφάνιση για χρήση σε δημόσιους δρόμους.

Οι επιδόσεις του θα είναι ένα σκαλί κάτω από το 959 Panigale, αλλά σε ανέσεις και τιμή δεν θα έχουν σχέση.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 21:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati XDiavel by Roland Sands Ducati Scrambler Enduro 2017! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon