.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 11:24

Νέo Ducati Streetfighter 1299 για το 2016!

 

Αναμένεται σύντομα

 

 

Η Ducati είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα νέο streetfighter στα 1299 κυβικά εκατοστά - προφανώς, μιλάμε για τον κινητήρα του Panigale 1299! Οι φήμες που θέλουν την νέα Streetfighter της Ducati να ετοιμάζεται, αναφέρουν ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι EICMA στο Μιλάνο σε λίγους μήνες.
Η αλήθεια είναι πως είναι μία εύκολη κίνηση για την Ducati να ''γδύσει'' το Panigale και να σταθεί δίπλα στον ανταγωνισμό που αυτή τη στιγμή έχει τα Aprilia Tuono V4 1100, BMW S 1000R, KTM 1290 Super Duke R και πιο πρόσφατα το Suzuki GSX-S 1000. Με τους κινητήρες των αναφερόμενων να κυμαίνονται πλέον από 150 έως 180 ίππους, φαίνεται ότι ένα Streetfighter με τον κινητήρα του Panigale και μειωμένη απόδοση κοντά στους 180 ίππους, δεν θα είναι καθόλου άσχημο - και αν κρίνουμε από το Panigale, ούτε οπτικά φυσικά!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 11:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon