.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 12:03

Νέο Ducati Scrambler 796

 

Ετοιμάζεται με κινητήρα V2

 


Το όνομα Scrambler δεν είναι καινούριο για την Ducati, αφού την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα παρήγαγε η Ιταλική εταιρία από το 1962 έως το 1968 στα 250 και 350 κυβικά, με μονοκύλινδρους αερόψυκτους κινητήρες. 
Το όνομα Scrambler επανέρχεται με παλιό look αλλά με όλη τη σύγχρονη τεχνολογία επάνω στην νέα μοτοσυκλέτα.
Θα κινείται από τον V2 κινητήρα χωρητικότητας 796 κυβικών εκατοστών που συναντήσαμε και στο Monster ο οποίος είναι αερόψυκτος και αποδίδει 87 ίππους. Αναμένεται να μην κατασκευαστεί φθηνότερο έκδοση, με τον κινητήρα των 696 κυβικών, από το μικρότερο Monster, μιας και η εταιρία θέλει να διατηρήσει το όνομα σε ένα μόνο κυβισμό, και να μην δημιουργήσει μία σειρά μοντέλων.

Με το Scrambler η Ducati σκοπεύει να τοποθετηθεί σε χαμηλότερη τιμή συγκριτικά με την σειρά Monster, έτσι ώστε να χτυπήσει την αγορά σε νούμερα που αυτή τη στιγμή, με τη γκάμα που διαθέτει, δεν μπορεί.
Το νέο μοντέλο θα έχει πλαίσιο τύπου χωροδυκτίωμα, ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα, ακτινικής τοποθέτησης τετραέμβολες δαγκάνες της Brembo, ακτινωτούς τροχούς 17 ιντσών, διπλές πανέμορφες εξατμίσεις τοποθετημένες ψηλά, στο δεξί τμήμα, και design ερχόμενο από τα 60’s.
Ταυτόχρονα η Ducati θα παρουσιάσει μία γκάμα ρούχων και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα που θα συνοδεύουν τον μοναδικό της χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 22:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Panigale 899 για το 2014! Νέο Ducati 899 Panigale 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon