.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 10:28

Ducati – Αέρας πρακτικής ανανέωσης για το Streetfighter V4 του 2023

Το δυνατότερο γυμνό μοντέλο της ιταλικής εταιρείας μπορεί να μην αλλάζει άρδην για το 2023, βελτιώνεται ωστόσο στα σημεία.

Αυτό φαίνεται δηλαδή από τις «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες στον ξένο τύπο, που δείχνουν πως το Streetfigher V4 της επόμενης χρονιάς δεν ήταν το βασικό μέλημα στο Borgo Panigale. Και πως να είναι δηλαδή αφού οι Ιταλοί έχουν 7 (!) παρουσιάσεις νέων μοντέλων, αρχής γενομένης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Έτσι το «νέο» Streetfighter, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, θα έχει μεγαλύτερο (κατά περίπου +1 λίτρο) ρεζερβουάρ καυσίμου, με πιο εργονομικό σχήμα και πιο «καθημερινό» χαρακτήρα. Ακόμα, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, μικρό φρεσκάρισμα αναμένεται και στην ηλεκτρονική παλέτα της γυμνής αδερφής του Panigale V4.

STRF2.jpg

Η «πολλή» δουλειά άλλωστε έγινε το 2022 στο κομμάτι των ηλεκτρονικών, του συστήματος λίπανσης αλλά της εξάτμισης, οπότε οι δυο μοτοσυκλέτες έχουν να μοιραστούν πράγματα δίχως αύξηση και στην ιπποδύναμη που είναι ήδη στους 208 ίππους. Στα του Panigale που περνάνε και στο Streetfighter του 23, οι όποιες αλλαγές έχουν να κάνουν και πάλι με την «πρακτικότητα», όπως ένα πιο κοντό σετάρισμα στο γρανάζωμα και διαφοροποιημένη γεωμετρία σε πλαίσιο και ψαλίδι.

Κατά τ’άλλα, η συνολική εικόνα της μοτοσυκλέτας δεν έχει άλλες δραματικές αλλαγές, ενώ οι όποιες πιθανές αλλαγές θα είναι και πάλι σε σύμπνοια με το Panigale, με μια όμως πιο «πρακτική» κατεύθυνση στην πυξίδα των σχεδιαστών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon