.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 12:15

Ducati DesertX 2022 – Στην Expo 2020 στο Ντουμπάϊ η παγκόσμια παρουσίαση

Στις 9 Δεκεμβρίου η Ducati θα αποκαλύψει στον κόσμο το DesertX, ταυτόχρονα με την προγραμματισμένη ψηφιακή Ducati World Première.

Αν προσέξατε το 2020 στο όνομα της αραβικής έκθεσης, αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Αρχικά η Expo 2020 ήταν προγραμματισμένη να ανοίξει τον Οκτώβριο 2020 και θα έμενε ανοικτή ως και τον Απρίλιο 2021, ωστόσο ο covid την οδήγησε και αυτή σε ματαίωση, έτσι, άμα τη επιστροφή της φέτος, οι διοργανωτές αποφάσισαν να διατηρήσουν το 2020 στο όνομα - όπως έγινε λ.χ. με το ποδοσφαιρικό Euro 2020 που έγινε με έναν χρόνο καθυστέρηση χωρίς να αλλάξει το όνομά του σε 2021.

Στο Ντουμπάι λοιπόν ο πρόεδρος της επαρχίας Emilia-Romagna, Stefano Bonaccini, και ο αντιπρόεδρος Global Sales and After Sales της Ducati, Francesco Milicia, θα σηκώσουν το σεντόνι για την αποκάλυψη της πρώτης μοτοσυκλέτας της ιταλικής εταιρείας με μπροστινό 21 ιντσών σε μια εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στη σκιά του χαρακτηριστικότατου ουρανοξύστη Burj Khalifa την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021.

Στην Expo 2020 η Ducati θα δώσει το παρόν μαζί με όλες τις εταιρείες της Emilia-Romagna Motor Valley για να εκπροσωπήσουν τις Made in Italy αξίες στον χώρο της Μοτοσυκλέτας και του Αυτοκινήτου προσφέροντας μια ζωντανή αφήγηση της παράδοσης που έχει η συγκεκριμένη γωνιά της Ιταλίας στον μηχανοκίνητο χώρο.

Το παγκόσμιο ντεμπούτο του DesertX εκεί έρχεται να υπογραμμίσει τη σημασία που δείχνουν οι Ιταλοί σε αυτή την έκθεση (και τις αγορές στις οποίες απευθύνεται), γεγονός που ενισχύεται και με την παράλληλη διοργάνωση συζήτησης μεταξύ εκπροσώπων των εταιρειών της Motor Valley με επισκέπτες και κοινό, σε μια οργανωμένη προσπάθεια να προωθηθεί η παραγωγή της ευρύτερης περιοχής Emilia-Romagna σε διεθνές επίπεδο.

Την επόμενη μέρα της παρουσίασης, 10 Δεκεμβρίου, τα ιταλικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες της έκθεσης θα συμμετάσχουν σε μια παρέλαση από το Ντουμπάι ως το Άμπου Ντάμπι, όπου εκείνο το Σαββατοκύριακο θα φιλοξενείται ο τελευταίος αγώνας της Formula 1 για το 2021.

Φυσικά, όλοι εμείς που δεν μπορούμε να βρεθούμε στα αραβικά Εμιράτα τον Δεκέμβρη, θα απολαύσουμε την αποκάλυψη του DesertX μέσω της γνωστής online παραγωγής Ducati World Première, με το τελευταίο επεισόδιο που έχει για φέτος στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon