Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 14:42

Ducati Streetfighter V4: Ο σχεδιαστής και ο δοκιμαστής του μας το παρουσιάζουν - Video

Σε ένα βίντεο διάρκειας 20 λεπτών θα δείτε τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Ducati, τον σχεδιαστή του Streetfighter V4, και τον δοκιμαστή εξέλιξης της μοτοσυκλέτας, να μας ξεναγούν σε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες του νέου βασιλιά των γυμνών fighter μοτοσυκλετών.

Λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού, η παρουσίαση έγινε από τα σπίτια των εργαζομένων της Ducati. Εκεί, καθένας παρέα με το laptop του, μας αναλύουν τα πώς και τα γιατί του Streetfighter V4, και τα δυνατά σημεία της μοτοσυκλέτας.

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και από μια τέτοια παρουσίαση, που έγινε υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, περιμέναμε μια βαθύτερη ανάλυση που να προσθέτει “διαμαντάκια” στο επίσημο press kit.

Δυστυχώς, τόσο ο σχεδιαστής Jeremy Faraud, όσο και ο γνωστός αναβάτης εξέλιξης Alessandro Valia περιορίζονται σε αυτά που ήδη έχουμε διαβάσει στο κιτ της μοτοσυκλέτας.

Παρόλα αυτά, για όποιον δεν έχει διαβάσει το press kit, η ανάλυση -ειδικά του Valia- θα σας δώσει μια εξαιρετικά καθαρή εικόνα για τους στόχους της Ducati με το Streetfighter V4, και για τον τρόπο με τον οποίο αυτοί επιτεύχθηκαν.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 14:49

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT