.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 16:32

Ducati Superleggera V4 – Το επίσημο βίντεο

Η Ducati βιντεοσκοπεί 221 ίππους για 159 ανθρακονημάτινα κιλά να λυσσούν στο Πορτιμάο.

Σις αρχές του Φεβρουαρίου η Ducati έβαλε τέλος σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι φημών, πληροφοριών, διαρροών και κατασκοπευτικών φωτογραφιών που κράτησε μήνες, παρουσιάζοντας με πάσα διαδικτυακή επισημότητα τη νέα της εξωτικά προηγμένη super model.

Η Superleggera V4 ξεχωρίζει χάρη στο ανθρακονημάτινα πλαίσιο, ψαλίδι και τροχούς, τον κινητήρα κουρδισμένο στους 221 hp για 159 kg – νούμερα που γίνονται 234 και 152 με το αγωνιστικό κιτ – και μια παραγωγή που θα σταματήσει στο 500ό κομμάτι.

Καθώς λοιπόν θα συνοδεύεται και από την ανάλογη τιμή, ελάχιστοι απο μας θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν το όνομά τους στην εκλεκτή 500άδα τυχερών. Εξίσου απίθανο θα είναι ακόμη και να τη συναντήσουμε στην καθημερινότητά μας, κι ας βγάζει πινακίδα στη στοκ μορφή της.

Ίσως το νέο βίντεο που έδωσε μόλις σήμερα (24/3) στη δημοσιότητα η Ducati, γυρισμένο στην πίστα του Πορτιμάο στην Πορτογαλία όπου τραβήχτηκαν και όλες οι φωτογραφίες του επίσημου πρες κιτ, να είναι ό,τι πιο κοντινό θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε με το ανθρακονημάτινο V4 κόσμημα σε δράση.

Κουρδίζουμε τον ήχο – ελεύθερα, αφού #menoumespiti – και απολαμβάνουμε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon