.
Κατηγορία Ducati
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 11:38

Ducati – Η οικογένεια των Μultistrada έφτασε τις 100.000 μονάδες - Πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το V4!

Tο 2003, η Ducati έκανε ένα μεγάλο βήμα προς μια διαφορετική κατεύθυνση, παρουσιάζοντας το πρώτο Multistrada 1000DS, με την τολμηρή σχεδίαση και τον πολυχρηστικό χαρακτήρα του μοντέλου, να διαφοροποιούνται αρκετά σε σχέση με την μέχρι τότε φιλοσοφία της εταιρείας.

Δεκαέξι χρόνια μετά, ένα μοντέλο 1260 Pikes Peak, παραδίδεται από τον CEO της εταιρείας, Claudio Domenicali, σε έναν Γερμανό Ducatista. Ο λόγος για αυτή την επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής, είναι ότι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα αποτέλεσε την μονάδα με αύξοντα αριθμό 100.000, στις γραμμές παραγωγής της συγκεκριμένης οικογενείας μοντέλων.

Πλέον τα Multistrada απαριθμούν επτά εκδόσεις, δύο με κινητήρα 950 κ.εκ. και πέντε με κινητήρα 1.260 κ.εκ. διατηρώντας σε κάθε περίπτωση την πολυχηρηστική φιλοσοφία των προκατόχων τους και συνδυάζοντας την με το ξεχωριστό “DNA” της Ducati.  

Tα Multsitrada, ανέκαθεν αποτελούσαν φορείς νέων τεχνολογιών, ενσωματώνοντας πρώτα στην κατηγορία riding modes, μεταβλητό σύστημα χρονισμού DVT και το D|Air σύστημα ενεργοποίησης αερόσακου σε περίπτωση ατυχήματος.

Η εξέλιξη τους μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια ήταν καθολική και αυτό αντανακλάται με τον καλύτερο τρόπο στα διαστήματα ρύθμισης βαλβίδων των νέων μοντέλων, που ορίζονται ανά 30.000 χιλιόμετρα, σε αντίθεση με τα 10.000 χιλιόμετρα που απαιτούσαν τα πρώτα μοντέλα.

Με αφορμή την συμπλήρωση 100.000 μονάδων Multistrada, η Ducati έκανε και την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το V4 μοντέλο, το οποίο όπως αναφέρεται βρίσκεται υπό εξέλιξη και θα προστεθεί στην γκάμα το 2021.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Monster 1200 S Black on Black Ducati Panigale V4R Endurance bike - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon