.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 10:30

Ducati – Ανανέωση του Multistrada 950

Κατασκοπική φωτογραφία - Στα χνάρια του νέου 1260

Η βρετανική MCN, δημοσίευσε μια κατασκοπική φωτογραφία του νέου Ducati Multistrada 950 και έδωσε παράλληλά στην δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές και να τα νέα στοιχεία που αυτά θα φέρει.

Ξεκινώντας από την σχεδίαση, χωρίς να έχουν γίνει ριζικές αλλαγές, οι γραμμές πλησιάζουν πλέον περισσότερο αυτές του Multistrada 1260 και αυτό αφορά κυρίως στα πλαϊνά πλαστικά τμήματα του fairing.

To χρώμα στο ψαλίδι αλουμινίου έχει επίσης αλλάξει, αποκτώντας μια πιο ανοικτή γκρι απόχρωση, σε σχέση με το “μολυβί” φινίρισμα του παρελθόντος. H MCN αναφέρει ότι το νέο Multistrada 950 θα φέρει υδραυλικό συμπλέκτη και ανανέωση στο μοτέρ, με αποτέλεσμα Euro5 συμβατότητα και μια αύξηση στην ισχύ, της τάξεως του 5-10% , κάτι που σημαίνει μέχρι και 120 ίππους απόδοση.

Στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό επίσης θα υπάρξουν βελτιώσεις, με την προσθήκη cornering ABS και ενδεχομένως, cornering Traction Control, ενώ, σύμφωνα πάντα με την MCN, θα υπάρξουν επίσης πρόσθετα riding modes, καθώς και quickshifter με επίδραση τόσο στα ανεβάσματα όσο και στα κατεβάσματα.

Δεδομένου του ότι στην φωτογραφία η μοτοσυκλέτα φαίνεται καθ΄όλα έτοιμη, δεν αποκλείεται η παρουσίαση της στην EICMA 2018, που ξεκινά σε μια εβδομάδα.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 10:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon