.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 13:31

Ducati Scrambler 2019 – Intermot 2018

Τέσσερις φρέσκιες εκδόσεις

Απόβαση του Joyvolution λαμβάνει χώρα σήμερα στην Κολωνία και την Intermot, όπου η Ducati παρουσιάζει τέσσερεις ανανεωμένες εκδόσεις του Scrambler. Πρόκειται για τη βασική έκδοση με τον κινητήρα των 803 κυβικών και αφορά τα μοντέλα Icon, Café Racer, Desert Sled και Full Throttle.

Η Βασική ανανέωση της γκάμας φέρνει φρέσκο Bosch cornering ABS, LED daytime running lights (DRL) και νέο υδραυλικό συμπλέκτη. Τα Scrambler πλέον πωλούνται με έτοιμη προεγκατάσταση για το Ducati Multimedia System, το οποίο ενεργοποιείται αν αγοραστεί το έξτρα πακέτο συνδεσιμότητας Bluetooth.

Ας δούμε όμως αναλυτικά το κομίζει το καθένα.

Scrambler Icon

MY19 SCRAMBLER ICON 01 UC67318 High

Το έμβλημα (icon) της σειράς μας έρχεται με όλες τις αλλαγές των νέων Scrambler, ενώ αποκτά και νέα, χαμηλότερη σέλα στα 798 mm.
Οι αναρτήσεις του έχουν ξανασεταριστεί για περισσότερη άνεση, ενώ νέοι διακόπτες προστέθηκαν στο ίσιο τιμόνι του.
Θα είναι διαθέσιμο στο γνωστό 62 Yellow (κίτρινο) και σε Atomic Tangerine (πορτοκαλί) χρώμα.

Scrambler Full Throttle

Scrambler Full Throttle 01 UC68012 High

Φρέσκος χρωματισμός που παραπέμπει στο αγωνιστικό flat track που έτρεξε φέτος ο Frankie Garcia στο πρωτάθλημα American Super Hooligan.
Εμσωματώνει όλες τις αλλαγές της γκάμας, καθώς και μια εξάτμιση Termignioni – νόμιμη για χρήση δρόμου – για να δέσει το γλυκό με τον σωστό ήχο.

Scrambler Café Racer

Scrambler Cafe Racer 01 UC67980 High

Η απαραίτητη café racer έκδοση μας έρχεται με τα καινούργια Pirelli diablo Rossi III ως αρχική τοποθέτηση στις ζάντες με ακτίνες, νέο χρωματισμό με συνδυασμό ασημί και μπλε, καθρέπτες στις άκρες του τιμονιού (bar-end mirrors) και εξάτμιση με διπλή απόληξη που θυμίζει πολύ την Termignioni Full Throttle – αλλά δεν είναι.

Scrambler Desert Sled

Scrambler Desert Sled 02 UC67998 High

Το πιο χωματερό των Scramblers φορά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Kayaba με μεγαλύτερες διαδρομές, ακτινωτούς τροχούς 19 και 17 ιντσών (μπρος και πίσω αντίστοιχα), νέα σέλα με ύψος 860 mm, καθώς φυσικά και όλες τις γενικές αλλαγές που μοιράζεται η φαμίλια.

Φωτογραφίες Icon 1

Φωτογραφίες Icon 2

Φωτογραφίες Cafe Racer 1

Φωτογραφίες Cafe Racer 2

Φωτογραφίες Desert Sled 1

Φωτογραφίες Desert Sled 2

Φωτογραφίες Full Throttle

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 13:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati XDiavel - Τώρα και σε γκρι Μια νέα Ducati προ των πυλών »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon